10 celebritati scolite la universitati de top (Galerie foto)

Luni, 17 Iunie 2013, ora 18:12
6090 citiri
10 celebritati scolite la universitati de top (Galerie foto)
Foto: Style Caster

In Statele Unite ale Americii, universitatile de prima mana sunt denumite generic "Ivy League". Din aceasta "liga" fac parte Universitatile Brown, Columbia, Cornell, Darmouth, Harvard, Princeton, Pennsylvania si Yale, ordinea fiind aleatorie.

Desi au standarde foarte inalte, exista cateva celebritati care se pot mandri cu diplome sau cursuri urmate la aceste universitati. Iata mai jos lista "premiantilor" dintre celebritati, conform Style Caster.

Emma Watson

Actrita a creat ceva valva in 2009, atunci cand si-a declarat intentia de a studia la Brown University. Chiar daca Emma si-a luat o mica pauza pentru a se concentra asupra carierei sale in cinematografie, ea a anuntat deja ca se intoarce la universitate pentru a-si lua diploma, in semestrul urmator.

Natalie Portman

Despre Natalie Portman se stia deja ca este una dintre cele mai inteligente actrite, asa ca nu a fost o surpriza pentru nimeni cand, in 2003, a absolvit cursurile Harvard University, obtinand o diploma in psihologie. In plus, actrita cunoaste limbile ebraica, franceza, araba, germana si japoneza.

Cu o diploma in Psihologie in buzunar, Portman se poate reprofila in orice moment, desi succesul inregistrat o va tine mult timp departe de cariera de terapeut.

Tyra Banks

Gazda showului "America's Next Top Model" a anuntat la un moment dat ca s-a inscris la cursurile Harvard Business School. Desi Tyra a participat intr-adevar la cursuri de afaceri, ea nu a primit o diploma de absolvire. Se pare ca programul in care se inscrisese implica doar un certificat de atestare.

Julia Stiles

Simpatica actrita a absolvit cursurile prestigoasei universitati Columbia in 2005. Atunci, Julia Stiles si-a luat diploma in Literatura Engleza.

Brooke Shields

Dupa ce a aparut in "Laguna Albastra" si a devenit faimoasa, Brooke Shiels nu si-a abandonat studiile. Ba mai mult, ea a ajuns la Universitatea Princeton, iar in 1987 si-a luat diploma in Literatura Franceza.

Edward Norton

Actorul a absolvit Yale University in 1991. Acolo, Edward Norton a studiat Istoria, dar a luat in paralel si lectii de actorie.

Meryl Streep

Una dintre cele mai distinse actrite ale tuturor timpurilor, Meryl Streep a urmat cursurile Colegiului Vassar, dupa care a intrat la Yale School of Drama.

Jodie Foster

In ciuda faptului ca a devenit devreme un star international, Jodie Foster a absolvit Yale University in 1985. Actrita si-a luat diploma in Literatura.

Laura Linney

Mai intai, actrita a studiat la Universitatea Northwstern, dupa care s-a transferat la mai prestigioasa Brown University. Un fost profesor a declarat ca Laura este inteligenta si spontana, la cursuri fiind cea care emana tot timpul o energie pozitiva si o determinare iesita din comun.

John Legend

Nu doar ca John Legend a urmat cursurile Universitatii din Pennsylvania, dar a primit si burse de la Harvard, Georgetown si Morehouse. In 1998, cu un an inainte de absolvire, un prieten i-a prezentat-o pe Lauryn Hill, cu care a colaborat ulterior, el cantand la pian, iar in 2001, un alt coleg de facultate i-a facut cunostinta cu Kanye West, cu care de asemenea a lucrat ulterior.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#celebritati studii superioare, #vedete inteligente, #vedete studii superioare, #vedete Hollyood studii, #vedete Hollywood facultati , #hollywood