10 tinute deloc inspirate ale vedetelor, pe covorul rosu (Galerie foto)

Joi, 20 Iunie 2013, ora 08:23
5741 citiri
10 tinute deloc inspirate ale vedetelor, pe covorul rosu (Galerie foto)
Foto: Seventeen

Chiar si vedetele fac gafe vestimentare din cand in cand. Fie ca e vorba despre o eroare a echipei de consilieri, fie ca celebritatile pur si simplu nu se pricep in a-si alege si combina hainele, astfel de greseli sunt intotdeauna speculate de presa si retinute de public.

Iata cateva dintre tinutele deloc inspirate ale vedetelor internationale, mentionate de Seventeen. Retine materialele, modelele sau combinatiile pentru a nu face si tu aceeasi greseala!

Nicki Minaj

Chiar si pentru o seara dedicata culorii roz, rochia de tip Barbie, colantii cu personaje din desene animate si cizmele foarte inalte, si ele roz, ca si basca, alcatuiesc o tinuta dezastruoasa. Chiar daca Nicki Minaj se joaca adesea cu trendurile, facand alegeri indraznete, hainele ce alcatuiesc aceasta tinuta n-au fost alese deloc inspirat, rezultatul apropiindu-se de o... varza roz.

Teresa Palmer

Premiera unui film este, totusi, un eveniment cu ceva pretentii, inclusiv vestimentare. Asadar, nu era nici timpul, nici momentul potrivit pentru ca actrita originara din Australia sa isi etaleze corpul in acest fel. E adevarat ca a atras atentia, toti intrebandu-se daca Teresa poarta sau nu lenjerie intima, insa a fost o alegere exagerata.

Jordin Sparks

Nu, rochia asta nu ii vine "ca un tatuaj" lui Jordin, asa cum ea insasi canta in single-ul de mare succes "Just like a tattoo". Rochia reprezinta doar un mare dezastru vestimentar. Croiala, modelul supraaglomerat, materialul ii evidentiaza intr-un sens negativ formele si o fac sa para un pic demodata.

Katy Perry

Nu stim exact in ce a vrut sa se deghizeze Katy Perry la acest eveniment. Oricum, in ceva asemanator unei balerine sau unei sirene. Croiala eclipseaza singurul detaliu bun al rochiei, dantela aurie. Nici fusta de tul nu o prinde pe cantareata, ca sa nu mai vorbim de atitudinea afisata, care nu i se potriveste deloc.

Jessie J

Rochia lunga, cu model neobisnuit atrage atentia. Din pacate, nu din considerente apreciative, ba dimpotriva. Publicul si criticii au stabilit ca genul acesta de tinuta nu i se potriveste talentatei Jessie J.

Ke$ha

Se spune ca un pic de animal print, in cazul de fata leopard print, nu are cum sa dea gres niciodata. Ei bine, pentru Ke$ha a fost o alegere total neinspirata, intrucat acel model a distrus intregul ei look.

Christina Aguilera

Cu cateva kilograme in plus, Christina s-a grabit sa isi etaleze formele. Rochia pare a fi foarte putin confortabila, asa ca e improbabil sa poti dansa sau sa te poti simti in largul tau cu o asemenea tinuta. Inca o alegere din categoria "Asa NU" la adresa cantaretei.

Lady Gaga

Rochia lui Lady Gaga este prea mare, pare greoaie, iar accesoriile o incarca si mai mult. Chiar daca s-a dorit un fel de printesa a secolului XXI, Lady Gaga nu a reusit sa impresioneze de aceasta data.

Fergie

Regina stilului funky arata de parca ar decola direct de pe covorul rosu. Cantareata a exagerat un pic cu modelul metalic, accesorizat cu manecile din pene. Criticii de moda cred ca cel mai potrivit ar fi sa nu imbini atat de tare stilurile, ci sa alegi unul care sa fie dominant.

Taylor Momsen

Simpatica actrita din Gossip Girl a incercat o combinatie ceva mai neobisnuita. Astfel, ea a asortat un tricou simplu cu o fusta lunga, din piele. Chiar daca a vrut sa creeze o tinuta cu un aer gotic, mai are de lucrat pana ca aceasta sa fie impecabila.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#tinute neinspirate vedete, #tinute neinspirate celebritati, #vedete imbracte prost poze, #celebritati tinute nepotrivite imagini, #toalete urate covor rosu , #hollywood