Actori care s-au ingrasat pentru diferite roluri (Galerie foto)

Miercuri, 21 Septembrie 2011, ora 18:00
5274 citiri
Actori care s-au ingrasat pentru diferite roluri (Galerie foto)

Unii actori fac sacrificii greu de imaginat pentru a intra mai bine in pielea personajului, punandu-si in pericol chiar sanatatea. Christian Bale, Robert De Niro, Russell Crowe, George Clooney, Charlize Theron si Renee Zellweger sunt doar cativa dintre cei care s-au ingrasat de bunavoie in timp record pentru a face un rol convingator.

Din fericire pentru ei, majoritatea au fost recompensati cu Oscar pentru stradaniile lor.

Dupa ce slabise 45 de kilograme urmand o dieta de 4 luni, care ii permitea zilnic doar o cafea si un mar sau o cafea si o cutie de ton (in total 275 de calorii), pentru a juca in The Machinist, in 2004, actorul Christian Bale a fost nevoit sa se ingrase in timp record, numai doua luni, cu 27 de kilograme, pentru a juca in Batman Begins.

A reusit sa faca fata provocarii urmand o dieta bogata in carbohidrati, paine si paste. A mai pus apoi inca 17,5 kilograme, in 3 luni, avand o alimentatie stricta pe baza de pui, ton si legume gatite la aburi, si facand antrenamente fizice zilnic, cate trei ore, alergat si ridicat greutati.

Pentru a juca in Body of lies, in 2008, Russell Crowe a trebuit sa se ingrase cu 28,5 kilograme, renuntand la fizicul sau tonifiat din Gladiatorul.

Pentru a-l intruchipa pe boxerul Jake LaMotta, in 1980, in Raging Bull, Robert De Niro a luat in greutate 27 de kilograme, conform The Daily Beast. In acea vreme, De Niro ajunsese sa cunoasca cele mai bune restaurante care serveau paste.

Desi Scorsese s-a aratat ingrijorat de starea de sanatate a actorului, in cele din urma eforturile lui De Niro au fost recompensate cu un Oscar, pentru interpretarea extrem de convingatoare.

Transformarile radicale ale corpului aduc adesea Oscaruri. La fel s-a intamplat si in cazul lui George Clooney, pentru rolul de agent CIA din filmul Syriana, din 2005. Clooney s-a ingrasat 13 kilograme in numai 30 de zile, mancand paste cat curpinde. Actorul a declarat atunci ca nu a fost deloc amuzant sa incerce sa se ingrase atat. "Jobul meu pentru o luna era sa mananc cat pot, cat de mult pot...".

Pentru rolul din Monster, Charlize Theron, pe langa faptul ca si-a ras sprancenele, a purtat dantura falsa si s-a lasat machiata pentru a parea cat mai hidoasa, s-a ingrasat 13,6 kilograme. Fostul model, care a jucat rolul unui ucigas in serie, a povestit ca a tinut, pana la un moment dat, o cura cu gogosi si cartofi prajiti cu multa sare. Si ea a fost recompensata cu un Oscar pentru rolul din filmul din 2003.

Si Renee Zellweger a facut toate eforturile pentru a intra in rol, pentru Jurnalul lui Bridget Jones, ingrasandu-se 12,7 kilograme. A reusit urmand o dieta pe baza de pizza si gogosi. Din pacate, a fost doar nominalizata la Oscar. Curand, a repetat figura, pentru inca o reeditare a francizei si va mai proceda asa macar inca o data.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#actori Hollywood ingrasat roluri, #actori ingrasare roluri, #transformari fizice roluri Hollywood , #hollywood