Cele mai indraznete saruturi celebre (Galerie Video)

Vineri, 10 Iunie 2011, ora 18:14
7160 citiri
Cele mai indraznete saruturi celebre (Galerie Video)

In fiecare secunda se saruta cineva in vreun colt al planetei, asa ca nu este ceva inedit. Ce te faci insa atunci cand sarutul se petrece intre doua persoane celebre, in locuri publice si momente neasteptate?

Iata cele mai indraznete, inedite sau interesante saruturi ale vedetelor, oferite de Shine.

Justin Bieber si Selena Gomez, la Premiile Billboard

Nimic mai normal ca sarutul dintre doi adolescenti. Ce te faci insa cand acestia sunt Selena Gomez si Justin Bieber, ambii exemple pentru pustimea din lumea intreaga? Scena s-a petrecut in cadrul decernarii premiilor Billboard, unde Justin a castigat cel de-al doilea premiu al sau.

Cuplul mai fusese vazut impreuna si in trecut, dar acest fapt a fost ca o confirmare a relatiei dintre ei. Sarutul pare sa fi fost planuit dinainte, fiind un bun element de publicitate.

Adrien Brody si Halle Berry, la Oscarul din 2003

Nu se stie niciodata cum va reactiona un star de la Hollywood la auzul faptului ca tocmai a castigat un Oscar. Decizia de moment a lui Brody, de a o saruta pe Halle Berry, cea care il prezentase, este cel mai bun exemplu in acest sens.

Publicitatea de care s-a bucurat actorul apoi a fost enorma, dar usor-usor s-au gasit persoane care sa-l acuze de lipsa de respect fata de Halle.

Madonna si Britney, la Video Music Awards

Multa lume nu va uita acest sarut dintre doua femei, care in mod clar nu erau atrase una de cealalta. Actul a fost doar parte din coregrafia celor doua staruri. Au urmat reactii negative, de dezaprobare a gestului. Insa tinta a fost atinsa, fiind vorba despre publicitate.

Michael Jackson si Lisa Marie Presley, la Video Music Awards

Toata lumea dorea dovezi clare ale faptului ca Michael Jackson s-a casatorit cu Lisa Marie Presley. Le-au obtinut cu ocazia primului lor sarut public, desi cei doi nu au dovedit o chimie prea intensa.

Acesta a fost si ultimul lor sarut public, intrucat cuplul s-a destramat la scurt timp dupa aceea. Totusi, evenimentul a ramas unul cheie in ceea ce priveste viata publica a lui Jackson.

Richard Gere si Shilpa Shetty, la un eveniment de preventie SIDA

A fost o experienta destul de urata pentru Gere, pentru ca a crezut ca poate actiona in acelasi fel in India ca in Statele Unite. Aproape ca a distrus cariera lui Shetty prin acest gest, iar autoritatile au fost la un pas de a-i aresta pe amandoi.

Angelina Jolie si James Haven

Dupa ce a castigat castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol secundar, Angelina Jolie a uimit printr-un sarut destul de... incestuos. Actrita si-a sarutat propriul frate intr-o maniera deloc familiala.

Nici Haven nu a salvat situatia prin declaratia sa: "Sunt foarte apropiat de Angelina, este ca si cand deja am in viata mea femeia perfecta si imi este greu sa gasesc pe cineva care sa faca fata asteptarilor".

Rachel McAdams si Ryan Gosling, la Premiile MTV

Cuplu si in viata reala, desi de domeniul trecutului, cei doi au recreat sarutul din filmul "The Notebook" si pe scena. Toti cei care vazusera filmul au apreciat acest gest, iar ceilalti au fost curiosi sa urmareasca pelicula.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#sarituri celebre, #sarut celebritati, #sarut Hollywood, #sarut pe scena , #hollywood