Cum au fost jefuite foarte simplu marile vedete

Miercuri, 07 August 2013, ora 19:30
2966 citiri
Cum au fost jefuite foarte simplu marile vedete
Foto: Big Picture

Paris Hilton, proprietara retelei de hoteluri Hilton, un adevarat imperiu mostenit de la tatal sau, a fost jefuita, in acest weekend.

Poate ca faptul n-ar parea iesit din comun, daca bogata actrita n-ar fi fost calcata de talhari pentru a saptea oara si daca jaful nu s-ar fi produs in dormitorul vilei sale, in timp ce in sufragerie Paris Hilton dadea o petrecere zgomotoasa, la care participau mai multi prieteni.

Dupa ce au luat din dormitor tot ce au apucat, inclusiv o colectie de bikini, hotii s-au speriat brusc de un zgomot neasteptat, au zbughit-o afara si dusi au fost.

Detectivii apreciaza ca vedeta este mai mult neglijenta decat ghinionista. Astfel, are obiceiul clasic de a lasa cheile sub pres, regula pe care hotii o cunosc foarte bine.

In mod bizar, intr-un singur an (2008) a fost pradata de cinci ori, disparandu-i fara urme haine si bijuterii in valoare de 2 milioane dolari.

Dar Paris Hilton este numai unul din numeroase alte cazuri ivite printre vedete si unde tot neglijenta pagubasului pare sa fi contribuit la cele intamplate, noteaza Big Picture.

Lindsay Lohan

In anul 2009, locuinta din Hollywood Hills a artistei Lindsay Lohan a fost calcata de trei ori in doua luni. Intr-unul din atacuri, intrusii s-au speriat inainte de a apuca ceva si au luat-o la fuga. Celelalte doua insa au reusit.

I s-au furat continutul seifului, diferite haine si toata lenjeria intima gasita in casa. Valoarea pagubei este 170.000 dolari. A fost identificat un suspect in varsta de 18 ani, Nicolas Prugo, si deferit instantei.

Orlando Bloom

In timp ce actorul de origine britanica Orlando Bloom se gasea pentru afaceri la New York, in locuinta sa din Hollywood Mansion a patruns o tanara rezidenta de 18 ani, domiciliata in Los Angeles, sustragand bunuri si bani in valoare de 500.000 de dolari.

Identificata rapid de politie, intrucat numai ea cunostea mijloacele de acces la locuinta, si-a recunoscut vina, ceea ce a determinat instanta sa-i reduca pedeapsa cu inchisoare de la sase ani, la sase luni.

Banii fiind intre timp cheltuiti, actorul a procedat elegant si s-a multumit cu restituirea lucrurilor furate.

Megan Fox

Actrita si fotomodelul american de mare succes Megan Fox a fost jefuita in 2009. Incidentul s-a produs in timp ce era plecata in vacanta cu prietenul sau, Brian Austin.

Hotii n-au reusit sa scoata din casa decat cateva zeci de pantaloni scurti, ceva bani si un pistol cu aer comprimat.

Se cunostea ca erau amatori, iar politiei nu i-a fost greu sa-i prinda, recomandand locatarei sa-si incuie bine usile, cand pleaca de acasa.

Kim Kardashan

In timp ce vedeta de show-uri televizate americane se afla in vacanta la Las Vegas, persoane ramase neidentificate i-au spart cu toporul usa de la intrarea in vila, insusindu-si numai bijuterii, in valoare de 108.000 de dolari.

Nici vila, nici bunurile nu erau asigurate. Singura asigurata era insasi vedeta, fiind in acea perioada insarcinata.

Kirsten Dunst

Un caz simplu, petrecut in 2007. Hotii au paruns in apartamentul descuiat de la Grand Hotel LoHo din Manhattan, unde artista locuia provizoriu, pe perioada turnarii unui film. Totul s-a podus foarte rapid, locatara lipsind pentru putin timp din apartament - atat de putin incat n-a socotit necesar nici macar sa incuie cu cheia.

I s-au furat mai multe posete, din care una valora 13.000 de dolari, o suma cash de 2.500 dolari, carduri de credit, scrisori, telefoane mobile.

Ceea ce n-au stiut hotii, dar nici artista, este faptul ca in incaperea hotelului era instalata o camera de supraveghere. Prinderea hotului n-a mai fost o problema.

Kate Moss

Furtul s-a produs in apartamentul din Londra al fotomodelului Kate Moss, intr-un moment cand intreaga familie era acasa: principala locatara, prietenul ei, mama in varsta de 59 de ani si o prietena.

Hotul nu s-a lacomit la maruntisuri, multumindu-se cu trei tablouri, dintre care unul valoreaza 80 de milioane de lire sterline. A fost prins in momentul cand incerca sa-si valorifice prada.

Familia Beckham

Beckham este o familie de celebritati din lumea sportului, a designeurlui si artei. N-au fost pradati brutal, ci li se sustrageau sistematic din casa obiecte marunte dar valoroase, fara sa observe cineva lipsa lor. Cu totul intamplator, mama fratilor Beckham a recunoscut unele obiecte de arta din casa, prezentate la o licitatie online.

Atunci au verificat inventarul bunurilor si au constatat numeroase lipsuri, evaluate la 5 milioane dolari. Politia alertata imediat a suspectat menajera casei, o femeie cu o reputatie impecabila, care lucra pentru famila Beckham de 10 ani.

A fost nevoita sa recunoasca totul, familia si-a recuperat o parte din lucruri si, bineinteles, a angajat alta menajera.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#furt vedete Hollywood, #vedete talharite, #jaf vedete Hollywood , #hollywood