Cupluri scandaloase de la Hollywood (Galerie foto)

Luni, 12 Septembrie 2011, ora 12:03
6672 citiri
Cupluri scandaloase de la Hollywood (Galerie foto)
Foto: life

Vedetele de la Hollywood si, in special, relatiile intime pe care le au acestea, au fost dintotdeauna un subiect intens exploatat si, deopotriva, cautat. Iar unele cupluri care s-au format au atras atentia nu doar prin celebritate, ci si prin ciudatenia legaturilor in sine.

Iata cateva cupluri din "Cetatea filmului", catalogate de Life ca fiind nu doar controversate, ci chiar respingatoare.

1. Morgan Freeman si E'Dena Hines

Timp de aproape un an au circulat zvonuri potrivit carora actorul Morgan Freeman ar avea o aventura cu nepoata lui vitrega, E'Dena Hines - nepoata biologica a primei sotii a lui Freeman. Actorul nu a confirmat, dar nici nu a negat aceasta legatura. Fotografia de mai jos cu Morgan si Hines a fost realizata in 2008.

2. R. Kelly si Aaliyah

Cantareata Aaliyah avea 12 ani cand a intrat in industria muzicala si avea 14 cand muzicianul R. Kelly i-a produs cantecul "Age Ain't Nothing But a Number". Reporterii revistei "Vibe" au descoperit ulterior un certificat de casatorie din 1994 dintre R. Kelly si Aaliyah, care avea atunci 15 ani. In certificat, Aaliyah pretindea ca are 18.

Potrivit unor zvonuri, certificatul a fost anulat anul urmator. Aaliyah a murit in 2001, intr-un accident de avion. R. Kelly s-a confruntat ulterior mai multe acuzatii de pornografie infantila.

3. Linda Hogan si Charlie Hill

Dupa ce actorul Hulk Hogan a divortat de Linda, in 2007, aceasta, care avea atunci 48 de ani, a inceput sa se intalneasca cu Charlie Hill, care avea 19 ani, si care mergea la liceu cu copiii ei si ai lui Hulk - Brooke si Nick.

4. Eddie Fisher si Liz Taylor

Dupa ce sotul actritei Elizabeth Taylor - Mike Todd - a murit intr-un accident de avion, ea a fost consolata de cel mai bun prieten al lui Todd, actorul si cantaretul Eddie Fisher, care era insurat. Relatia a evoluat, iar la scurt timp Fisher a divortat de Debbie Reynolds pentru a se insura cu vaduva celui care fusese cel mai bun prieten al lui.

5. Richie Sambora si Denise Richards

Dupa ce actrita Heather Locklear a divortat de chitaristul trupei Bon Jovi, Richie Sambora, in 2007, acesta si-a gasit repede o iubita: Denise Richards - care fusese de asemenea cea mai buna prietena a lui Heather.

6. Jerry Lee Lewis si Myra Gale Brown

In 1958, presa a aflat de cea de-a treia sotie a muzicianului Jerry Lee Lewis - Myra Gale Brown. Myra era verisoara cu Lewis si avea doar 13 ani (Lewis avea 23 de ani atunci). Din acel moment, cariera lui Lewis a avut de suferit, el devenind persona non grata pentru unele radiouri si televiziuni. Cel mai mare hit al sau este "Great Balls of Fire".

7. Ethan Hawke si Ryan Shawhughes

Actorul Ethan Hawke s-a despartit de prima sa sotie - colega de breasla Uma Thurman - in 2003, el fiind acuzat de mai multe aventuri. Hawke a avut apoi o relatie cu Ryan Shawhughes, care fusese dadaca copiilor lui si ai Umei in perioada in care cei doi erau casatoriti. Hawke este in prezent insurat cu Shawhughes, cu care are o fiica.

8. Jude Law si Daisy Wright

In 2005, actorul Jude Law a stricat relatia cu Sienna Miller (din fotografia de mai jos), dupa ce a recunoscut ca a avut o aventura cu dadaca copiilor lui - Daisy Wright. "Nu ne mai saturam unul de altul", a declarat atunci Daisy Wright, adaugand chiar ca unul dintre copiii lui Law (cu fosta sotie Sadie Frost) i-a prins in pat impreuna. Jude Law si Sienna Miller s-au impacat ulterior, cel putin pentru un timp.

9. Elvis Presley si Priscilla

Cand cantaretul Elvis Presley avea 24 de ani (in timp ce se afla in Germania inrolat in armata) a cunoscut-o pe viitoarea sa sotie, Priscilla Beaulieu, care avea doar 14 ani atunci. Dupa ce Presley s-a intors din Germania si s-a mutat inapoi la Graceland a luat-o si pe Priscilla cu el, unde aceasta a locuit cu tatal lui si mama vitrega pana cand a absolvit liceul.

10. Angelina Jolie si James Haven

La decernarea premiilor Oscar din 2000, Angelina Jolie a declarat: "Sunt atat de indragostita de fratele meu acum (n.r. - James Haven)", iar la scurt timp au fost vazuti sarutandu-se, declansand zvonuri despre o relatie incestuoasa. Amandoi au negat apoi vehement acuzatiile, declarand ca fiecare a fost un sprijin emotional pentru celalalt inca de cand erau mici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#relatii respingatoare Hollywood, #cupluri respingatoare Hollywood, #cupluri scandaloase Hollywood, #relatii incest Hollywood , #hollywood