Dezvaluiri uimitoare din viata lui Jack Nicholson

Vineri, 20 Septembrie 2013, ora 14:33
5308 citiri
Dezvaluiri uimitoare din viata lui Jack Nicholson
Foto: Daily Mail

O noua biografie despre viata celebrului actor Jack Nicholson, castigator al trei premii Oscar si cu o cariera fabuloasa de 50 de ani, va aparea luna viitoare. Aceasta dezvaluie o parte din secretele vietii lui Nicholson, sub semnatura lui Marc Eliot.

In biografia starului american, se spune ca Jack Nicholson a fost "un consumator cronic de droguri in primii ani ai carierei sale", potrivit Daily Mail.

Actorul in varsta de 76 de ani a inceput sa foloseasca droguri, inclusiv LSD, la inceputul anilor '60. In biografie, Eliot sustine ca Nicholson a consumat si cocaina si marijuana.

"Experientele lui Jack cu drogurile au fost pentru a face o schimbare in viata. El a crezut ca, dupa ce a luat pentru prima data, l-a vazut pe Dumnezeu", afirma Eliot. Autorul sustine ca Nicholson a scris scenariile pentru filmele The Trip si The Monkees intr-o perioada in care se droga in mod regulat.

Drogurile au fost o prezenta constanta pe platourile de filmare ale peliculei Easy Rider, in care Jack a jucat alaturi de Peter Fonda si Dennis Hopper. Nicholson a recunoscut mai tarziu ca "fiind sub influenta prafurilor, acestea m-au ajutat in mod creativ sa scriu".

Actrita Susan Anspach, fosta prietena a lui Nicholson, a declarat ca actorul a luat cocaina pentru a filma o scena din drama Five Easy Pieces.

Nicholson si un prieten "au fumat jointuri" in timp ce filma la The Last Detail in anul 1973, potrivit lui Eliot. Jack a declarat intr-un interviu din revista People din 1980, ca drogul "nu este un lucru foarte important".

Eliot scrie ca legendarul actor a inceput sa-si reduca excesele, dupa moartea mai multor prieteni apropiati. "Unul dintre cele mai dificile momente ale imbatranirii este acela cand iti pierzi prietenii", a declarat Nicholson.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Jack Nicholson droguri, #Jack Nicholson consum droguri, #secrete viata Jack Nicholson, #biografie Jack Nicholson , #hollywood
Comentarii
Poza conti
conti
rank 5
Este mai bine sa fii “peste deal”, decat sub el!