Seful Playboy salveaza semnul Hollywood de la demolare

Marti, 27 Aprilie 2010, ora 10:56
3202 citiri
Seful Playboy salveaza semnul Hollywood de la demolare
foto: Reuters

Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, a anuntat, luni, ca va dona 900.000 de dolari pentru salvarea faimoasei embleme a Hollywood-ului de la demolare.

Hefner a anuntat ca va dona suma necesara salvarii insemnului de pe colina de langa Los Angeles, luni, in cadrul unei conferinte de presa la care au particiapt si Arnold Schwarzenegger, guvernatorul Californiei, precum si reprezentanti ai autoritatilor locale, transmite Reuters.

Semnul Hollywood, salvat de la disparitie cu 12 milioane de dolari

"Visele copilariei mele si fanteziile au venit din filme, iar imaginile create de Hollywood au avut o influenta majora asupra vietii mele si a revistei Playboy. Dupa cum am mai spus, semnul Hollywood este Turnul Eiffel al Hollywood-ului si ma bucur ca pot ajuta la pastrarea unui simbol cultural atat de important", spune Hugh Hefner.

Donatia lui Hefner reprezinta ultima transa dintr-un total de 12,5 milioane de dolari ce trebuiau stransi pana la sfarsitul acestei saptamani, pentru a cumpara de la un dezvoltator imobiliar terenul pe care se afla amplasat simbolul Hollywood-ului, precum si inca 56 de hectare din imprejurimi.

Semnul Hollywood va fi acoperit cu un mesaj ecologist

Desi semnul inalt de 14 metri este proprietatea municipalitatii, terenurile au fost cumparate de un dezvoltator imobiliar ce avea de gand sa construiasca mai multe hoteluri, conditii in care celebrul simbol hollywoodian ar fi fost daramat, mutat, sau impanzit de constructii, in cel mai fericit caz.

Printre celebritatile care au contribuit cu bani pentru salvarea semnului se numara actorul Tom Hanks si regizorul Steven Spielberg.

Hugh Hefner implineste 84 de ani

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Playboy semn Hollywood, #Hefner semn Hollywood, #semn Hollywood demolare , #hollywood