Vedetele de la Hollywood si dadacele lor

Miercuri, 11 Mai 2011, ora 12:40
2672 citiri
Vedetele de la Hollywood si dadacele lor

Celebritatile de la Hollywood sunt prezentate in toate revistele ca fiind niste fiinte perfecte, care reusesc sa impace toate planurile vietii, precum o cariera de succes, un sot frumos, bani, casa si copii adorabili. Aproape intotdeauna este omis un factor inevitabil, si anume dadaca.

Publicatiile par sa ia parte la o conspiratie prin care sa nu publice poze cu personalul care se ingrijeste de copiii vedetelor, desi acestea nu ar mai avea nici pe departe timpul necesar unei cariere infloritoare daca nu ar fi ajutate.

Potrivit OMG.Yahoo.com, ele prefera sa fie prezentate ca niste mame-eroine, care pe langa o cariera stralucitoare reusesc cumva sa ii si ingrijeasca pe cei mici exemplar, sa le ofere o educatie complexa si sa ii tina in pas cu moda inca de la primele luni de viata.

Bineinteles, prin puterile lor "magice" reusesc sa mentina si o casatorie fericita alaturi de un barbat fermecator. Nemaivorbind de faptul ca sunt in cea mai buna forma, iar cearcanele nu au ce cauta pe chipul lor.

Cel mai bun exemplu este dat de Angelina Jolie, care este intotdeauna fotografiata cu o multime de copii dupa ea, dar niciodata cu vreun ajutor prin preajma.

Potrivit unor surse apropiate vedetei, ea este insa inconjurata de dadace care se ocupa de copiii ei si ai lui Brad. Casa ei gazduieste personal din Vietnam, Congo si S.U.A, adica din toate tarile din care provin cei mici. In plus, printre angajati se afla si 4 asistente medicale, un doctor permanent, 2 asistente personale, un bucatar, 3 menajere, un ospatar, 4 agenti de paza si 6 angajati speciali, fosti militari in armata franceza, care pazesc imprejurimile.

Potrivit unor reviste, copiii chiar au tendinta de a-si striga uneori dadacele spunandu-le "mama", dupa cum destainuie unii martori. Desi Angelina nu recunoaste ajutorul de care beneficiaza, cariera ei nu ar putea fi atat de infloritoare daca ar fi pe cont propriu.

Se pare ca sotii Pitt au cerinte riguroase pentru cei care au grija de "comorile" lor. Fiecare micut are propria dadaca, aceasta trebuind sa aiba o diploma specializata in educatia copiilor si sa vorbeasca minimum doua limbi straine. In cazul celor care au fost adoptati din alte tari, femeia responsabila de copil trebuie sa ii cunoasca limba nativa.

Gwyneth Paltrow, care locuieste in Anglia, dar joaca in multe filme la Hollywood, admite pentru The Sun ca are o dadaca ce se ingrijeste de copiii ei, aceasta facand parte din familie si fiindu-i de mare ajutor.

Totusi, pe blogul personal, atunci cand descrie progamul unei zile obisnuite, Gwyneth omite prezenta ajutoarelor. Ea explica cum le pregateste micul dejun lui Apple si Moses, cum se ingrijeste sa-i trimita la scoala, cum merge la fitness in timp ce copiii studiaza, cum repeta pentru Country Music Awards, cum tine acorda interviuri telefonice, cum isi verifica mail-ul, merge la stilist, participa la conferinte de presa, coace prajituri pentru concursul de la scoala copiilor, le face baie celor mici, vorbeste cu diverse rude, le citeste povesti inainte de culcare si apoi, dupa ce adorm copiii, ea se pregateste pentru o seara in oras cu fetele.

Uneori, presa mai aminteste de cate o dacaca, precum cea angajata de Sheryl Crow, care lucrase in trecut si pentru Julia Roberts si Reese Witherspoon. Madonna a fost de asemenea foarte sincera privitor la ajutoarele ei, povestind despre acestea chiar prin intermediul unui cantec.

"Am un avocat si un manager, un agent si un bucatar, 3 dadace, un asistent, un sofer si un avion particular, un antrenor personal si un valet, un bodyguard sau cinci, un gradinar si un stilist. Crezi ca sunt multumita? ". Cam asa suna versurile melodiei Madonnei. Fie ca acestea sunt adevarate sau nu, ele descriu viata tipica a unei vedete internationale.

In definitiv, este normal ca o persoana atat de ocupata sa aiba nevoie de ajutor, astfel incat copiii sa aiba un sentiment de stabilitate si sa nu se simta singuri atunci cand parintii lor stau toata ziua pe platourile de filmare. De ce nu ai recunoaste insa asta? Cu ce ti-ar stirbi din stralucire?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vedete Hollywood dadace, #vedete dadace, #celebritati dadace, #Angelina Jolie copiii dadace, #Gwyneth Paltrow dadaca copii , #hollywood