Laura Cosoi, despre iubitul sau, Iasiul natal si... pensionare Interviu

Joi, 05 Februarie 2015, ora 07:56
11557 citiri
Laura Cosoi, despre iubitul sau, Iasiul natal si... pensionare Interviu
Foto: Facebook/Laura Cosoi

Laura Cosoi, care are o relatie deja stabila cu Cosmin Curticapean, ne-a spus ce a atras-o la acesta si care crede ca e singurul sau defect, nicidecum major.

In cadrul unui interviu Ziare.com, actrita ne-a dezvaluit si cum se vede peste cinci ani: gatind pentru intreaga familie, in pragul lansarii celei de-a patra carti si locuind intr-o casa cu gradina.

Actrita va putea fi vazuta din aprilie in lungmetrajul "Cel Ales", in rolul Norei, un personaj colorat, strident si sigur pe el.

Vrei, nu vrei, faptul ca ai o relatie stabila ii duce pe cei mai multi cu gandul la nunta. N-o sa te intrebam nici de inel, nici de rochie, ci de... meniu. Ce ai vrea neaparat sa se regaseasca in acesta?

Iti dai seama ca, daca nu m-am gandit la nunta si rochie, cu siguranta nu am idee nici despre meniu. Daca fac un exercitiu de imaginatie, sunt sigura ca meniul de la nunta va fi unul destul de simplu.

Cum este familia iubitului tau? Cum ai descri-o in cateva cuvinte?

Familia lui Cosmin este foarte unita si m-au primit in viata lor cu bratele deschise. Ma simt iubita si asta conteaza foarte mult.

Adela Popescu spunea la un moment dat ca e foarte important ca cei doi sa aiba un background asemanator, sa provina din familii aflate "la acelasi nivel". Tu ce parere ai?

Adela este prietena mea si imparatasim valori asemanatoare. Nu stiu insa daca in dragoste lucrurile stau cum ne dorim noi. Cand iubesti, nimic nu mai conteaza si cunosc relatii care, indiferent de diferentele dintre ei, au rezistat si inca rezista de foarte multi ani.

Care este trasatura cu care te-a cucerit Cosmin? Ce admiri la el?

Cosmin este un barbat puternic si inteligent. Langa el am sentimentul ca nimic rau nu mi se poate intampla si felul in care ma iubeste este special...

La capitolul defect, ce ai mentiona?

Defectele ne fac fermecatori, de fapt, nu? Nu stiu daca este un defect, dar mi se pare ca uneori cantareste deciziile prea mult. Eu sunt mai mult instinctiva si probabil de aia.

Cum te vezi in cinci ani? Ne poti povesti o zi de-a ta de atunci?

Peste 5 ani? O sa stau la casa, voi avea o gradina frumoasa, o familie pentru care sa gatesc, voi avea spectacole de teatru si probabil voi scoate a 4-a carte de bucate si lifestyle. Toate astea cu ajutorul lui Dumnezeu.

Daca ar fi sa te intalnesti acum cu mult mai tanara Laura Cosoi, ce sfat i-ai da?

Sa aiba mai multa rabdare, sa nu puna pret pe lucruri nesemnificative, sa invete ca totul se intampla cu un scop, sa se bucure de cei care azi nu mai sunt langa ea. In rest, sa faca exact ce a facut pana acum.

Exista un gen de emisiune care crezi ca ti-ar veni ca "turnata"?

Probabil o emisiune care sa reprezinte tema blogului meu. O imbinare intre moda, gatit si calatorii.

Cu Laura Cosoi despre MasterChef, diete, rolul perfect si nudul de langa sushi - Interviu

Daca ai fi obligata sa participi la o emisiune de talente, cu ce in afara de actorie si gatit te-ai prezenta?

As dansa.

E devreme sa vorbim despre pensionare. Dar ce fel de batranica te vezi? Unde te-ai retrage?

Nu stiu unde m-as retrage, dar as vrea sa calatoresc cat mai mult.:)

Ce-ti lipseste cel mai mult din Iasiul natal? Ce-ti ofera el si Capitala nu poate?

Verdeata, parcurile, aerul boem.

Care dintre rolurile jucate ti-e cel mai drag?

Este ca si cum as avea mai multi copii si ma intrebi pe care-l iubesc mai mult. Fiecare rol a avut o insemnatate deosebita in dezvoltarea mea profesionala.

Care te-a provocat cel mai mult? De ce?

Fiecare personaj m-a provocat, dar acum aleg sa o mentionez pe Nora din "Cel Ales", in regia lui Cristian Comeaga, lungmetraj care va fi lansat in aprilie. Nora este cat se poate de colorata, stridenta si sigura pe ea. Sotia unui celebru antrenor de fotbal, Nora m-a naucit pur si simplu cu spiritul ei vulcanic, trecerile de la o stare la alta, viclenie si inteligenta.

Fiecare intalnire a ei cu un alt personaj era un spectacol de la un capat la altul, iar eu, desi stiam scenariul foarte bine, am fost surprinsa in permanenta.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Laura Cosoi Cosmin, #Laura Cosoi iubit, #Laura Cosoi carti, #Laura Cosoi pensionare, #Laura Cosoi Nora, #Laura Cosoi filme, #Laura Cosoi Cel Ales , #Laura Cosoi
Comentarii
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5