Cupluri celebre si de cursa lunga, dar niciodata casatorite (Galerie Foto)

Marti, 31 August 2010, ora 21:33
5688 citiri
Cupluri celebre si de cursa lunga, dar niciodata casatorite (Galerie Foto)

Lista cuplurilor celebre, dar care nu au trecut niciodata pe la altar sau Starea Civila s-a scurtat recent, dupa ce Susan Sarandon s-a despartit de Tim Robbins dupa o relatie de 23 de ani si doi copii impreuna, sau dupa ce Halle Berry a rupt relatia de 5 ani cu Gabriel Aubry, chiar daca au impreuna o fetita.

Chiar si asa, exemple ca o relatie poate supravietui si fara actul legarii pe viata a celor doi (sau mai ales fara el) exista inca, conform MSN.

Goldie Hawn & Kurt Russell Cei doi actori s-au intalnit inca din 1968, pe platoul de filmare la "The One and Only, Genuine, Original Family Band". Intre timp, Goldie a fost casatorita de doua ori, iar Kurt o data. In cele din urma, in 1983, au reinnodat relatia, cand filmau pentru "Swing Shift".

La un moment dat, Russel a declarat, pe tema casatoriei, ca a discutat de nenumarate ori cu partenera sa, insa in cele din urma au decis ca niciunuia nu ii pasa in mod special de oficializarea relatiei in asa fel incat sa faca pasul.

Johnny Depp & Vanessa Paradis Vanessa Paradis l-a intalnit pe Johhny Depp pe cand acesta filma "The Ninth Gate", in 1998, cand a debutat si relatia lor. Un an mai tarziu, Depp a fost arestat in Londra, intr-o altercatie cu paparazzii, intr-un restaurant unde lua cina cu Paradis.

Intre timp, cei doi au devenit parintii a doi copii, o fetita si un baiat, comportandu-se si percepandu-se unul pe altul ca si cum ar fi casatoriti. Depp a declarat ca Paradis este "femeia vietii sale".

Brad Pitt & Angelina Jolie Cu siguranta cel mai celebru cuplu din show-biz, cuplul Brangelina s-a format in 2005, pe platoul de filmare la "Mr. and Mrs. Smith", pe vremea cand Brad era casatorit cu Jennifer Aniston.

Zvonurile privind despartirea lor s-au aflat pe prima pagina a tuturor gazetelor, determinandu-i pe cei doi sa dea in judecata un tabloid britanic si sa castige despagubiri substantiale.

Referitor la casatorie, Pitt, tata a 6 copii cu partenera sa, a declarat ca va face pasul cand legea va permite tuturor sa procedeze la fel.

Matthew McConaughey & Camilla Alves Reputatia lui McConaughey s-a spalat simtitor dupa ce a cunoscut-o pe Alves, cu care are o relatie din 2007 si doi copii, o fetita si un baiat.

Exista zvonuri privitoatoare la o asa-zisa logodna a celor doi, mai ales ca Alves, model brazilian si actrita, a fost vazuta purtand un inel ce seamana cu unul de logodna, insa nimic nu s-a confirmat pana in prezent.

Intrebat in legatura cu pasul cel mare, McConaughey a declarat: "Cred in aceasta institutie, dar nu simt ca trebuie sa ma casatoresc. Un copil are nevoie doar de o mama si un tata".

Oprah Winfrey & Stedman Graham Desi Graham este om de afaceri, este mai cunoscut ca si partenerul lui Oprah, cea mai influenta femeie din lume. Cei doi sunt impreuna din 1986 si chiar daca in noiembrie 1992 erau logoditi si urmau sa se casatoreasca, ceremonia nu a avut loc niciodata.

Intrebat in legatura cu un posibil mariaj, Graham a declarat: "Este relatia noastra si daca vom alege sa ne casatorim, e numai decizia noastra".

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#cupluri celebre, #cupluri Hollywood necasatorite, #angelina jolie, #Oprah Winfrey, #Matthew McConaughey , #poze vedete