Vedetele autohtone si tatuajele lor - partea a II-a (Galerie foto)

Miercuri, 16 Ianuarie 2013, ora 12:32
28061 citiri
Vedetele autohtone si tatuajele lor - partea a II-a (Galerie foto)
Foto: soccerwallpaper.mackafe.com

Dupa ce am vazut cam ce tatuaje isi fac femeile din lumea mondena autohtona, acum a venit randul sa ii trecem in revista pe barbatii, tot din showbiz, care au apelat la astfel de desene pe piele.

Probabil cel mai tatuat artist din Romania este Alex Velea. La inceputul carierei sale, Alex nu prinsese inca gustul tatuajelor, insa in doar cativa ani situatia s-a schimbat complet.

Printre multele tatuaje de pe corpul sau se afla unul cu totul si cu totul iesit din comun. Cantaretul si-a scris pe spate un mesaj ce i-a uimit pe fani: "Dumnezeu e cu mine".

Foto:1music.ro

Vedetele autohtone si tatuajele lor (Galerie foto)

Si acesta a fost doar inceputul. Tot pe spate, Alex Velea a ales sa isi tatueze mesajul: "Munceste ca un sclav". In ziua in care l-a facut, cantaretul a scris pe Facebook continuarea acestuia..."Daca vrei sa traiesti ca un rege".

Foto:1music.ro

Un alt cantaret care si-a imprimat pe piele mai multe astfel de desene este Connect-r. Printre altele, acesta are scris pe mana un citat din Sfantul Ioan Gura de Aur: "Darul de a suferi e mai mare decat darul de a face minuni/De fiecare data cand suferi, Dumnezeu iti ramane dator".

Foto: Facebook/Connect-R Official

In semn de respect pentru parintii sai, artistul si-a tatuat chipul mamei si al tatalui sau pe umar, iar sub acesta scrie "My Super Heroes" (Supereroii mei - n.red.).

Foto:Facebook/Connect-R Official

Si Tibi Scobiola a intrat in clubul celor tatuati. Dupa participarea la emisiunea "Vocea Romaniei", acesta a scris pe mana mesajul "Let music be the voice". Tibi Scobiola a ajuns in finala concursului, insa a pierdut premiul in fata lui Julie Mayaya.

Foto: Facebook/Tibi Scobiola Band

Cu foarte multe tatuaje se poate lauda si fotbalistul Adrian Mutu. Acesta a strans de-a lungul anilor desene pe corp cu numele fetitelor sale - Adriana si Maya -, numele sotiei - Consuelo -, un inger care il reprezinta pe baietelul sau Mario, un indian, si diverse simboluri crestine.

Fanii sai au fost surprinsi atunci cand "Briliantul" si-a tatuat pe corp "Sunt printre voi, dar nu sunt unul dintre voi".

Foto: adimutuexclusive.blogspot.com

Un alt fotbalist care are o mare pasiune pentru tatuaje este Giani Kirita. Acesta si-a facut cate un desen pentru fiecare eveniment sau o persoana importanta din viata sa.

Cheloo, membru al trupei Parazitii, a socat in momentul in care si-a tatuat pe spate o svastica.

Foto: Libertatea

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#vedete autohtone tatuaje, #fotbalisti tatuaje, #cantareti tatuaje , #poze vedete