Vreti sa cunoasteti cateva printese? (Galerie foto)

Luni, 07 Iulie 2014, ora 12:33
8973 citiri
Vreti sa cunoasteti cateva printese? (Galerie foto)
Foto: Big Picture

Astazi, chiar si copiii s-au emancipat, dar in inchipuirea copilariei de altadata nimic nu era mai incantator decat sa visezi printese si printi calare pe cai albi. Viata insa s-a schimbat, noi toti am evoluat si nici printesele de astazi nu mai sunt cele de altadata, infasurate in dantele si nemiscate din saloanelor lor.

Ba chiar si sangele albastru s-a amestecat. Oare unde se termina cel princiar si unde incepe cel mai de la talpa tarii?

Mai sunt si astazi printese autentice, dar le concureaza tare din urma atragatoarele intruse in lumea cea mai distinsa, numai pe baza de sarm si de noroc. Portalul Big Picture ofera cateva exemple si dintr-o categorie, si din alta. Merita vazute, macar pentru incantarea ochiului.

Printesa Mary, Danemarca, 42 de ani, este o dovada ca uneori basmele devin realitate. Originara din Tasmania, lucra candva la o agentie de publicitate din Australia cand, cu totul intamplator, a intalnit inr-un bar din Sidney un domn sarmant, care s-a recomandat Fred. Abia mai tarziu a aflat ca Fred este printul Frederick, mostenitorul tronului Danemarcei. Patru ani mai tarziu a avut loc nunta, iar sondajele o acrediteaza printre danezi cu cota de simpatie de 75%.

Printesa Sirivannavari, 27 ani, Thailanda. In ciuda averei sale fabuloase estimate la 35 miliarde de dolari, in ciuda faptului ca este nepoata regelui Bhumibol Abdulyadej al Thailandei, printesa si-a dorit o cariera si a ajuns designer de renume, capabil sa orienteze linia modei nu numai la Bangkok, dar si la Paris. Fireste, in jurul ei roiesc admiratorii.

Printesa Alexandra, Luxemburg, 23 de ani. Singura fiica a Marelui Duce Henri de Luxemburg si a Ducesei Maria Teresa, Alexandra a studiat la Universitatea Franciscana din Steubenville si este performera la tenis, schi, schi pe apa si inot. O printesa moderna.

Charlene Wittstock, Monaco, a fost campioana la inot, iar la Olimpiada de la Sidney din 2000, unde participa in cadrul echipei din Africa de Sud, s-a clasat pe locul al patrulea. Se pare ca acolo i-a atras atentia printului Albert al II-lea de Monaco, iar dupa un roman de dragoste care a durat 10 ani, in ziua de 8 iunie 2011, a avut loc nunta.

Zara Philips, 33 de ani, Marea Britanie, figureaza pe pozitia zece ca urmasa a tronului Marii Britanii si este singura fiica a printesei Anne si a printului Mark Pilipps. Detine medalia de aur de la campionatele europene ecvestre din 2005, iar la Jocurile Mondiale Ecvestre din 2005 a castigat titlul de "Sportivul Anului".

Printesa Letizia, Spania, a fost jurnalista, dar a abandonat profesia cand l-a intalnit pe printul Felippe de Asturias. Nunta a avut loc la 22 mai 2004. Daca va ajunge la tronul tarii, Spaniei va avea, pentru prima oara dupa 1879, sansa de a fi condusa de o regina.

Cum arata casa printului Felipe si a printesei Letizia a Spaniei, viitori regi (Galerie foto)

Printesa Madeleine, 32 de ani, fiica regelui Carol al XVI-lea al Suediei si a reginei Silvia a produs multa valva in jurul sau, atat prin imaginea ei atragatoare, cat si prin tinuta, se imbracata in fuste scurte si cu decolteuri adanci. In plus, cand presa de scandal a descoperit ca logodnicul printesei o insala cu o studenta, cazul a facut mare rating.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#printesele lumii, #printese frumoase, #sotii printi, #printese celebre , #poze vedete