Kiefer Sutherland, curtat de televiziunile din Romania

Luni, 28 Septembrie 2009, ora 12:17
1965 citiri
Kiefer Sutherland, curtat de televiziunile din Romania
Foto: Kiefer-sutherland.org

Actorul Kiefer Sutherland, devenit celebru pentru rolul din serialul "24", a fost curtat de televiziunile din Romania pentru un show de divertisment pe cand avea doar 24 de ani si abia simtise gustul celebritatii.

Evident, Sutherland a refuzat. Nu din cauza ofertei, ci pentru ca el, pe atunci, considera televizorul un mare nimic in raport cu cinematografia, informeaza publicatia The London Free Press in editia de luni.

Cel care a facut aceasta dezvaluire este un bun prieten si coleg de breasla al actorului, Tim Roth, care a ajuns pe culmile Hollywood-ului dupa rolul din "Pulp Fiction".

"Am vorbit cu Kiefer despre asta. O dezvaluire cu adevarat geniala mi s-a parut cand a refuzat sa se angajeze in Romania. 'Nu puteam sa plec sa ma angajez in Romania, pe atunci. Aveam altceva de facut. Si mi-au mai facut o oferta, si la 24 de ani... dar le-am raspuns la fel - Oh, TV, nu stiu... ' Dar apoi s-a gandit putin si a spus: "Stai un pic, cu ce oare am gandit?", a povestit actorul.

Roth a povestit ca acelasi lucru i s-a intamplat si lui desi are o experienta de aproape 30 de ani in cinematografie. Asadar, ani de-a randul a tratat televizorul "cu ingamfare", ca acum sa-si dea seama ca lucrurile nu stau chiar asa.

"La inceput am fost putin cam cu nasul pe sus. Am gandit asa: trust versus cablu TV versus film. Dar acum nu mai gandesc asa. Acum nu mai dau doi bani pe conceptiile pe care le aveam atunci", a povestit Roth, care inca aduna suspine in "Lie to me", unde interpreteaza rolul unui expert in deceptii, doctorul Cal Lightman, informeaza The London Free Press.

"Mi se pare fantastic ce poti sa faci in televiziune, intr-o emisiune de divertisment, daca iti pui mintea. Daca actoria este o slujba de aur, insa doar cand ai de partea ta tineretea, in televiziune pare ca nu se va sfarsi niciodata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Kiefer Sutherland oferta TV Romania, #Kiefer Sutherland actor show TV , #show