Simona Gherghe, despre momentele grele din cariera si o eventuala emisiune politica Interviu

Luni, 01 Septembrie 2014, ora 13:26
5411 citiri
Simona Gherghe, despre momentele grele din cariera si o eventuala emisiune politica Interviu
Foto: Mihai Stetcu Antena 1

Simona Gherghe se pregateste sa revina pe micul ecran cu un nou sezon al emisiunii "Acces Direct".

Pana atunci, prezentatoarea TV a vorbit pentru Ziare.com despre cel mai greu moment din cariera sa, dar si despre punctele sale sensibile.

Vedeta Antenei 1, care revine cu "Acces Direct", luni, de la ora 17:00, ne-a dezvaluit si carui politician ar vrea sa ii adreseze o intrebare, dar si ce ar discuta la o cafea cu Nicolae Ceausescu sau Albert Einstein.

La ce surprize sa ne asteptam de la noul sezon Acces Direct? Vor avea loc schimbari?

Vom fi cel putin la fel de performanti ca sezonul trecut. Suntem o echipa puternica si ne-am obisnuit telespectatorii cu exclusivitatile din lumea mondena, dar si cu povesti impresionante de viata.

Va vedeti renuntand la aceasta emisiune pentru una politica?

Urmaresc evenimentele politice zi de zi. Inainte sa prezint "Acces Direct" am fost, timp de zece ani, reporter si prezentator de stiri. Sunt familiarizata cu acest domeniu si cred ca nu m-as face de ras. Pana una alta, tot mai multi politicieni se muta, cu voia sau fara voia lor, in zona de monden, nu e nevoie sa fac eu un transfer...

Oricum, nu se pune problema unei schimbari, emisiunea este lider de piata si nu doar de un an. In plus, eu nu sunt genul de om care sa renunte, nici la bine, nici la greu. Avem o echipa performanta, cu care ma inteleg foarte bine.

Ce politician ati dori sa intervievati si care ar fi prima intrebare pe care i-ati adresa-o?

Mi-ar placea sa il intervievez pe primarul Berlinului, Klaus Wowereit, care a anuntat ca va demisiona, pentru ca nu a terminat la timp un proiect pentru care si-a asumat raspunderea in fata electoratului. L-as intreba daca nu vrea sa candideze in Romania, pentru orice functie.

Care a fost cel mai greu moment pe care l-ati trait in direct de-a lungul carierei dvs?

Au fost multe. Ultimul, in sezonul trecut. M-a revoltat foarte tare cazul unui barbat care a fost plimbat printre spitale, fara ca medicii sa-i acorde primul ajutor. Omul a murit, pana la urma. Pur si simplu n-am mai putut sa vorbesc, pentru ca am inceput sa plang. De revolta!

Ce ati discuta cu Nicolae Ceausescu, daca ati putea sa stati o ora cu el la o cafea? Dar cu Albert Einstein?

Cu Nicolae Ceausescu cred ca as avea nevoie de mai mult de ora. Omul era obisnuit sa vorbeasca mult, fara sa fie interupt. Interviul ar fi axat pe victimele comunismului si pe cele de care a fost responsabil direct.

Cu Einstein, de asemenea, as avea nevoie de timp. Ar fi atat de multe lucruri de intrebat... As concepe o linie de intervievare care sa scoata in evidenta experientele lui de viata, trairile lui, viata lui de zi cu zi, pe de-o parte, si modul in care vede lumea evoluand.

Ce talente ascunse aveti?

Imi place sa cant, dar deja nu mai e o pasiune ascunsa. Am hobby-uri, carora le dedic timpul meu liber. In rest, ma consider un om obisnuit, muncitor, organizat si serios. Nu stiu daca sunt neaparat talente, dar ma bucur sa cred ca sunt cateva lucruri pe care oamenii din jurul meu le apreciaza.

Cu totii avem un punct sensibil. Care este al dvs?

Sunt sensibila cand vine vorba despre familia mea, dar si despre copii sau varstnici aflati in situatii limita.

Aveti o cariera de succes. Care este urmatorul dvs. tel?

Inteleg ca este o introducere foarte fina in subiectele ce tin de viata personala, va multumesc pentru delicatete. Sunt multumita cu ceea ce am in prezent. Dupa cum stiti, evit sa imi planific viata in public. Sper ca retinerea mea legata de informatiile care privesc viata mea personala sa nu supere pe nimeni.

In ce domeniu nu ati putea lucra niciodata?

Hm... Grea intrebare! Contabilitatea!!! Nu sunt deloc un om al cifrelor. Imi plac doar cifrele din audienta, cand realizam o emisiune reusita.

Cum arata Simona Gherghe acum zece ani (Foto)

Ce va inspira o coala alba?

O insula nelocuita din Grecia. Un posibil taram al inceputului.

Ce nu va lipseste niciodata din geanta?

Telefonul, agenda, un pix. Si cateva farduri, fireste.

Cum arata o zi de weekend din viata dvs?

Daca e iarna, la schi, daca e cald afara, la plimbare, la film sau cu prietenii. Salut si pe aceasta cale gasca.

Stiu ca iubiti foarte mult animalele. Cate aveti acum?

Doua pisici si un nou venit, un pui negru de pisica, ratacit. Mai intai, a stat foarte mult sub masina prietenilor nostri din vecinatate, pana la urma s-a aciuat pe langa casa noastra. A fost botezat, initial, Tachete, pentru ca, de frica, nu voia sa iasa deloc de sub motorul masinii. Acum s-a mai imblanzit si asa am descoperit ca este, de fapt, o fetita. Asa incat, ii cautam un nou nume.

Toata lumea se intreaba si indraznesc si eu. Cand o sa va vedem mireasa?

La nunta:). Serios vorbind, intr-adevar este o intrebare care mi se pune foooarte des. Nu as vrea sa ma simt obligata sa fac pasul asta. Cand va fi, o sa stie toata lumea. Nu e ceva de ascuns.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Simona Gherghe emisiune, #Simona Gherghe Acces Direct, #Simona Gherghe Antena 1 , #Simona Gherghe
Comentarii
Poza Strainul
Strainul
rank 3
Dar un "Acces direct" din celula varanului