Andreea Marin a cheltuit 2500 de euro lunar pentru a slabi

Duminica, 04 Mai 2008, ora 08:59
26550 citiri
Andreea Marin a cheltuit 2500 de euro lunar pentru a slabi

La doar patru luni de la nastere, Andreea Marin (34 de ani) a revenit la silueta pe care o avea inainte, slabind 22 de kilograme, insa a platit 2500 de euro lunar pentru a arata din nou bine, informeaza editia online a ziarului Libertatea.

"Zana surprizelor" a facut eforturi deosebite pentru a-si recapata forma fizica si, cu toate ca a nascut prin cezariana, nu a ezitat sa practice dansul.

De asemenea, ea a apelat la masaj, dar si la tratamentele realizate cu ajutorul aparatelor cosmetice ultramoderne.

Intr-o mare masura, noua silueta a vedetei se datoreaza orelor de dans pe care aceasta le ia de cateva luni incoace Mama Violetei a apelat si la endermologie, un tratament modern de combatere a celulitei si a vergeturilor.

Tehnica de tratament practicata de vedeta cu un aparat Cellu M6 e asemanatoare masajului manual, dar rezultatele sunt vizibile chiar dupa prima sedinta. Costul acestui tratament se ridica la 600 de euro pe luna.

Andreea Marin Banica este o impatimita a drenajului limfatic, un tip de masaj ce presupune eliminarea toxinelor neasimilate inca de organism, care dau pielii un aspect inestetic, de coaja de portocala.

Vedeta merge de doua ori pe saptamana la masaj, unde cheltuie lunar 250 de euro.

Pentru a scapa de vergeturi, acasa, Andreea mai apeleaza la un tratament suplimentar cu o crema anticelulitica, pe baza de sfere cu acid hialuronic, glicosan, ulei de masline si padina pavonica.

Aceasta crema se aplica de doua ori pe zi prin masaj usor si costa in jur de 50 de euro.

Vedeta mai apeleaza de doua ori pe saptamana la impachetarile bodyspa thermo, care costa 50 de euro/sedinta. Aceste impachetari ajuta la eliminarea aspectului de coaja de portocala si la redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii. Pe luna, Andreea plateste 400 de euro pentru acest tratament.

Surse din anturajul vedetei au dezvaluit ca Andreea frecventeaza un coafor "de fite" din Capitala, unde, de doua ori pe luna, se tunde si se vopseste la un celebru hair-stylist.

Coafura vedetei costa 300 de euro pe luna. La salonul de cosmetica, Andreea da pe epilat 75 de euro, iar manichiura si pedichiura spa pe care si le face saptamanal la un salon specializat costa 250 de euro pe luna.

Tratamentul facial se ridica la 100 de euro pe luna, iar cel corporal, de relaxare, cu pietre calde, ajunge la 250 de euro pe luna.

Se pare ca Andreea Marin nu a uitat nici de dieta. Ea spune ca a avut grija ca o data cu practicarea sportului sa tina si un regim adecvat. Acesta a presupus o alimentatie sanatoasa, bazata in special pe fructe, legume si carne usoara de peste.

Vedeta nu a mai mancat dupa ora 18.00, insa si-a permis sa mai bea cate un pahar cu vin impreuna cu familia.

Nu a putut renunta la dulciuri, dar si pe acestea le-a consumat cu moderatie in ultimele luni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

5 fructe bogate în zahăr, de evitat în curele de slăbire
5 fructe bogate în zahăr, de evitat în curele de slăbire
Fructele au un conținut bogat de vitamine și minerale, însă unele dintre ele au și o cantitate importantă de zahăr. De aceea, este mai bine să nu exagerezi cu consumul acestora, căci pot...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#dans, #Andreea Marin, #slabit, #2500 euro, #drenaj , #stiri mondene