Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce vedete se casatoresc in 2010?

Miercuri, 24 Februarie 2010, ora 19:54
4293 citiri
Ce vedete se casatoresc in 2010?
Foto: cakemag

De fiecare data cand o vedeta anunta ca se casatoreste sau ca este insarcinata presa incepe sa scrie despre locul petrecerii, despre numele sau sexul copilului, despre nasi si cate si mai cate. La fel s-a intamplat si in acest an. In plus, este de ajuns ca o vedeta sa spuna ca ar avea de gand sa faca pasul catre intemeierea unei familii pentru ca toti sa asteptam sa vedem cu cine, unde si cand.

Pentru anul acesta se anunta cateva evenimente importante de acest gen.

Cantaretul Alex Velea a confirmat in luna ianuarie ca se va casatori la vara cu iubita sa, Ana. "Nunta va avea loc la Hilton", a declarat Alex pentru Ziare.com. Nasii fericitului cuplu vor fi Andreea Banica si sotul sau Lucian Mitrea, care au facut acest pas in 2009 si au o fetita.

Andreea Antonescu, fosta membra a trupei Andre, se casatoreste si ea in 2010 cu Traian Spak. In noiembrie 2009 cantareata a anuntat ca a fost ceruta de sotie inca din vara si ca astfel si-a vazut visul cu ochii.

Anda Adam si Victor Slav isi fac si ei planuri de casatorie pentru anul acesta. De cand au anuntat prima data ca se casatoresc au aparut materiale in presa potrivit carora ba se casatoresc, ba nu au timp de nunta. Iar cum in toate materialele exista si un sambure de adevar, asa se intampla si aici. Anda Adam a declarat de foarte multe ori ca se casatoreste, insa au existat si ocazii in care a spus ca ea nu are timp de nunta.

Comisarul sef Christian Ciocan, seful Serviciului Informare si Relatii Publice din cadrul Politiei Capitalei si Purtator de Cuvant al Politiei Capitalei, a anuntat si el ca are de gand sa devina barbat de casa anul acesta. Aleasa inimii sale se numeste Adina Gheorghe.

Tili Niculae, actrita in serialul "La Bloc" a anuntat ca se casatoreste cu iubitul sau Dragos. Cei doi sunt impreuna de 4 ani.

Clopotele de nunta bat si pentru Alina Sorescu. Prezentatoarea Tv se va casatori cu tanarul om de afaceri si designer Alexandru Ciucu. Nunta celor doi va avea loc in luna septembrie.

Carmen Trandafir si Emil Gradinescu se vor casatori in 2010. Nasii de cununie ai celor doi vor fi prietenii lor cei mai buni, Virgil Iantu si sotia sa. Cei doi sunt impreuna de patru ani de zile, timp in care au si devenit parinti.

Daca tot ce a aparut in presa este adevarat, alta nunta din acest va fi cea a Elenei Basescu, fiica cea mica a presedintelui Basescu, si iubitul sau Bogdan Ionescu, cunoscut in lumea mondena drept Syda.

De asemenea, un alt material demn de presa moderna a fost cel potrivit caruia, Mircea Badea si Carmen Bruma s-ar casatori anul acesta. Cat adevar si cata minciuna este in acest material nu se stie deoarece cei doi nu au confirmat, insa nici nu au declarat ca sigur nu va exista un astfel de eveniment in viata lor.

Si fotbalistii se fac cuminti anul acesta. Dinamovistul Lucian Goian a decis sa se insoare cu jurnalista Anda Banu, de la GSP TV. Un alt dinamovist care se va casatori in 2010 este Ianis Zicu. De fapt, fotbalistul se recasatoreste cu fosta sotie Mihaela Tudor.

In afara de nunti in 2010 vom avea parte si de cateva nasteri importante. Cristina Pocora, Andreea Vass, Diana Tusa, Raluca Sandu, Cristina Rus, Antonia, Monica Anghel si Monica Iacob Ridzi se numara printre persoanele publice ce vor deveni mamici in 2010.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#nunti vedete 2010, #nunti in 2010, #nunti botezuri 2010 , #stiri mondene