Cele 4 vedete din "Totul despre sex" se urasc de moarte

Joi, 08 Mai 2008, ora 10:04
5428 citiri
Cele 4 vedete din "Totul despre sex" se urasc de moarte

Pregatirile pentru premiera mult-asteptatului film "Totul despre sex" sunt pe ultima suta de metri. Dupa luni de zile de sectretomanie legata de intriga si deznodamantul peliculei, vom afla in sfarsit finalul povestii celor 4 prietene din New York. Premiera va avea loc luni, la Londra.

Gurile rele spun ca protagonistele si, mai ales, personalul de pe platourile de filmare de abia asteapta premiera pentru a scapa in sfarsit de eternele dispute dintre cele 4 dive.

Surse din culise au declarat pentru "Daily Mail" ca pe tot parcursul filmarilor au existat certuri intre actrite referitoare la care e mai bine platita, care este cea mai mediatizata, care are cea mai scumpa garderoba, ca sa nu mai vorbim de comentariile rautacioase legate de celulita si riduri.

Nici cand ultima scena a fost filmata nu s-au terminat scandalurile. Acum vedetele se cearta cine va avea cea mai buna camera de hotel sau rochia de la cea mai cunoscuta casa de moda sau cine va da cele mai multe interviuri in presa.

Se pare ca cele mai aprige dispute au fost intre Kim Cattrall, interpreta devoratoarei de barbati Samantha Jones, si eroina principala si producatoarea filmului, Sarah Jessica Parker.

Initial, Cattrall nici nu a vrut sa joace in film din cauza ca "a fost tratata oribil de Sarah Jessica timp de sase ani". La originea disputei sta o neintelegere de natura financiara. Pana la urma, Cattral s-a lasat convinsa sa apara in film pentru 6 milioane de dolari. Asta le-a infuriat pe celelalte doua actrite, Cynthia Nixon si Kristin Davis, care au primit doar 2 milioane de dolari fiecare.

Pe tot parcursul filmarilor, mai ales intre Kim si Jessica au existat certuri din motive stupide, care au pus in pericol terminarea peliculei. O sursa a declarat pentru "Daily Mail" ca cele doua s-au certat pana si din cauza unei perechi de pantofi rosii.

"Kim a vrut sa poarte niste pantofi rosii cu toc asa ca i-a pus deoparte, dar Sarah i i-a luat si i-a purtat ea". Kristin a fost nevoita sa le desparta pe cele doua care mai aveau un pic si se paruiau.

O alta problema este ca cele 4 dive au intre 42 si 51 de ani, nu tocmai varsta unor femei sexy, care umbla dupa fotomodele masculine. S-au cheltuit sume exorbitante pentru a le face pe sa intre mai bine in pielea personajelor din punct de vedere estetic.

Asa ca, daca nu se certau cine va aparea pe coperta mai multor reviste, atunci se tachinau referitor la cat de imbatranite vor arata pe marele ecran.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
Ultimul studiu elaborat de Parlamentul European care analizează sumele încasate de top 100 beneficiari din PNRR-urile fiecărui stat membru UE ne plasează pe ultimul loc din Europa în ceea ce...
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
#Totul despre sex, #vedete, #dive, #ura , #stiri mondene