De ce iubim barbatii?

Sambata, 16 August 2008, ora 14:16
7072 citiri
De ce iubim barbatii?

Doamnelor, de ce-i iubim noi, femeile, atat de mult pe barbati ? Ce gasim atat de magic la creaturile astea de pe Marte ce apar in viata noastra linistita de pe Venus?

De ce iubim barbatii ? Pentru ca de cate ori ne provoaca sa le spunem "numarul magic" al partenerilor avuti inainte de ei asteapta sa incheiem marturisirea cu aceeasi si aceeasi completare - "Dar tu esti cel mai bun dintre toti!"

Pentru ca atunci cand le dam intalnire intr-un oras necunoscut, intotdeauna intarzie, ocolesc locul de trei ori, explicand "Ma uitam dupa o florarie!"

Pentru ca la prima intalnire comanda intotdeauna exact ce ne comandam si noi.

Pentru ca ei cred ca merge mereu, si ca n-am uitat de data trecuta, lista scurta de motive ale absentei - "Am luat pe cineva de la aeroport", "Am instalat un calculator", "Mi s-a descarcat telefonul".

Pentru ca ne cara sacosele cu pepeni si alte nimicuri de la piata, ne schimba becurile arse si omoara tantarii din cel mai inalt colt al camerei.

Pentru ca ne iau intotdeauna apararea cand ne certam cu mama, nu de fata cu ea, asa cum ne-am dori, ci in drum spre casa, cand nu ne mai tace gura si ei ajung intelept la aceeasi concluzie - "Las-o in pace, nu ai ce sa-i faci!"

Pentru ca atunci nu avem chef sa facem mancare, ei dau o fuga pana la magazinul din colt si vin cu cei mai buni biscuiti si doua cutii de bere.

Pentru ca isi iubesc atat de mult mama, isi doresc sa vorbeasca atat de des cu ea si sa nu o supere niciodata cu nimic, incat pe noi asta ne linisteste, pentru ca asa stim cu ce instanta sa ii santajam.

Pentru ca suporta sa turuim ore intregi despre serviciu si nu ne reproseaza nimic din viata noastra profesionala - "Nu, nu esti nebuna, ai perfecta dreptate".

Pentru ca se mandresc cu noi la petreceri, vor sa aratam cel mai bine dintre toate si sa ne atinga ei cat mai mult, sa se contamineze din succesul nostru in grupul vesel de verisoare si intelept de matusi.

Pentru ca nu obosesc cand noi probam a zecea bluza, dupa ce am alergat prin trei magazine, in ziua cu meciul, pentru ca sunt siguri ca vor avea voie la telecomanda toata seara, in timp ce noi punem in ordine harababura din sifonier.

Pentru ca povestesc cum i-au aratat ei cine-i seful si colegului obraznic, si ofiterului analfabet din armata, pentru ca povestesc cum le-a trecut glontul pe la ureche la revolutie, si pentru ca i-au zis vreo doua unuia la semafor, dar scancesc daca trebuie sa faca o injectie.

Pentru ca merg cu noi la filme siropoase si au rabdare sa le repovestim a sasea oara cea mai frumoasa scena.

Pentru ca nu sunt gelosi si nu trebuie sa pitim prin geanta zecile de martisoare primite de la colegi si prieteni.

Pentru ca nu vorbesc urat in prezenta noastra, pastrandu-si injuraturile cel mult pentru relatari despre ce i s-a intamplat unui prieten.

Pentru ca stiu sa ne contamineze atat de subtil cu gusturile lor culinare, cu preferintele lor politice si cu echipa de fotbal cu care tin ei de cand erau mici.

Pentru ca ne reproseaza defectele doar la despartire, pentru ca nu vor sa strice povestea cat timp toate-s bune si frumoase, pentru ca asteapta sa se sufoce pana in ultima clipa, sa nu ne amarasca noua Revelionul, vacanta ori aniversarea.

Pentru ca vorbesc frumos despre fostele iubite, consolandu-ne gandul ca nici despre noi nu vor spune vreo vorba rea.

Pentru ca spun atat de devreme Te iubesc, siguri ca asta vrem. Le raspundem si noi cu Te iubesc, dar atat de tarziu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
O femeie care l-a hărţuit pe cântăreţul Harry Styles a fost închisă şi i s-a interzis să îl vadă pe acesta pe scenă, potrivit news.sky.com. Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani,...
Negocierile secrete ale Simonei Halep. Ar fi lovitura anului în sportul românesc
Negocierile secrete ale Simonei Halep. Ar fi lovitura anului în sportul românesc
Simona Halep, care a revenit în competiții ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o TAS, de reducere a suspendării de 4 ani dictate de ITIA la 9 luni, pregătește o lovitură de imagine în...
#barbat, #femeie, #secret, #iubire , #stiri mondene