Dietele bizare ale vedetelor de la Hollywood (Galerie Foto)

Joi, 13 Martie 2008, ora 10:47
6715 citiri
Dietele bizare ale vedetelor de la Hollywood (Galerie Foto)

Cele mai multe dintre vedetele de la Hollywood sustin, atunci cand sunt intrebate ce metode folosesc pentru a-si mentine silueta, ca au un metabolism de invidiat, ca fac yoga sau ca ocolesc fast-food-urile, scrie Daily Mail.

Ei, bine, mint. De fapt, toate celebritatile trag din greu pentru a-si tonifia muschii si pentru a nu lasa niciun gram de grasime sa se depuna pe formele lor apetisante.

Cum slabesc, de fapt, divele de la Hollywood?

Abuzeaza de medicamente

Cand Lindsay Lohan a fost arestata de politie pentru ca a fost prinsa conducand in stare de ebrietate, politia i-a gasit in buzunar reteta pentru pastile de slabit. Paris Hilton a recunoscut la Larry King show ca ia Adderall pentru a se trata. De fapt, medicamentul ajuta la slabit si poate fi gasit in posetele celor mai multe dintre domnisoarele prezente la petrecerile sofisticate, desi creaza dependenta si creaza diverse tulburari de comportament, depresii si probleme cu inima.

Alte celebritati folosesc Clenbuterol, medicament utilizat de obicei pentru a trata problemele respiratorii ale ...cailor, dar care, administrat la oameni produce arderea mai rapida a grasimilor.

Mai mult, pilulele de slabit si steroizii se pare ca au un succes din ce in ce mai mare, dar agentiile de modelling au inceput sa isi supravegheze mai atent fotomodelele, dupa problemele care au afectat-o pe Kate Moss.

Nu mananca decat oua fierte

Pare amuzant, dar nu este. Despre una dintre actritele care au jucat in Cold Mountain, s-a spus ca nu manca decat un ou fiert dimineata si inca doua seara, acesta fiind meniul ei zilnic. Si se pare ca nu este singura care procedeaza asa, pentru a-si mentine silueta. David Kirsch, antrenor, sustine ca a a incercat din rasputeri sa o convinga pe una dintre celebritatile care se pregateau de Oscar sa manance si altceva decat doua oua fierte pe zi, mai ales ca un astfel de regim nu face decat sa reduca masa musculara, nu si sa arda grasimile din corp.

Nu beau decat apa minerala si energizante

Cel putin asa declara chelnerii care au norocul sa le serveasca, care spun ca, indiferent ce comanda la masa, acestea lasa aproape totul in farfurie. "Parca ne platesc ca sa nu manance", a glumit unul dintre chelneri.

Nutritionistii sustin ca infometarea nu duce decat la o slabire de moment, iar efectele secundare sunt devastatoare pentru aspectul fizic al unei dive: ochi incercanati, piele cenusie, lipsa suflului chiar si dupa cativa pasi facuti pe strada.

Abuzeaza de laxative

Britney Spears nu s-a sfiit niciodata sa recunoasca faptul ca este innebunita dupa mancarea de la fast-food, de care scapa la scurt timp cu ajutorul laxativelor. Si nu este singura. Foarte multe actrite admit ca folosesc ceaiuri laxative, unele ajungand pana la zece cani pe zi.

Fumeaza non-stop

Katherine Heigl, din Anatomia lui Grey, a declarat ca are o dieta sanatoasa dar pentru a slabi fumeaza extrem de mult, motiv pentru care fotografii reusesc foarte greu sa o surprinda fara o tigara in gura sau intre degete.

Mananca ... alune

Un alt antrenor al modelelor a declarat ca printre fete mai circula si un alt tip de regim: Coca dietetica si alune. Iar in cazul in care li se face foame, fumeaza. Unele dintre ele aproape ca s-au prabusit in timpul defilarilor, din cauza acestui regim.

Beau cani enorme de cafea

Renee Zellweger sau Mary-Kate Olsen au fost surprinse de paparrazzi consumand cantitati enorme de cafea la Starbucks. Actritele sunt convinse ca aceasta le taie pofta de mancare si le creste metabolismul.

Nutritionistii sustin insa contrariul, cofeina declansand in organism reactii similare celor produse de ridicarea nivelului de stress, organismul incepand sa depoziteze si mai multa grasime.

Se "muta" in sala de gimnastica

Cele care nu apeleaza la un consum exagerat de pastile de slabit, exagereaza cu exercitiile fizice. Teri Hatcher sau Kate Hudson au ajuns sa faca jogging ore in sir, pana cand oasele aproape ca le-au iesit prin piele. Antrenorii de fittness spun ca si exercitiile fizice pot da, la un moment dat, dependenta daca nu sunt executate sub supravegherea unui profesionist.

Patronul unei sali de gimnastica a declarat ca o actrita renumita a ajuns sa petreaca cinci ore zilnic in sala, chiar si in weekend, si, mai mult, si-a serbat chiar si ziua de nastere acolo.

Nutritionistii spun ca nimeni nu are nevoie de toate aceste excese si ca femeile trebuie sa isi iubeasca propriul trup mai mult decat pe cel al vedetelor de pe ecran. Pentru a fi multumita de tine insati, nu este nevoie decat de un regim alimentar cumpatat si de exercitii fizice facute in limite rezonabile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vedete, #cure de slabire, #diete , #stiri mondene