Madonna si Britney Spears deplang moartea lui Michael

Vineri, 26 Iunie 2009, ora 14:28
4559 citiri
Madonna si Britney Spears deplang moartea lui Michael

Mai toate personalitatile din showbiz-ul actual au reactionat la vestea mortii tragicei morti a lui Michael Jackson.

Madonna a declarat ca nu se poate opri din plans de cand a aflat despre disparitia Regelui Pop, iar Britney Spears s-a declarat "devastata" de moartea celui care a reprezentat pentru ea "o inspiratie", conform The Telegraph.

Artista a declarat ca era extrem de fericita ca va fi in turneu in acelasi timp cu Michael Jackson, mentionand ca avea de gand sa mearga sa-l vada.

Prima sotie a artistului, fiica lui Elvis Presley, a spus ca moartea lui Michael a lasa-o fara cuvinte. "Sunt atat de trista si de confuza, ma incearca toate emotiile posibile", a declarat Lisa Marie Presley. "Am inima franta cand ma gandesc la copiii lui, despre care stiu ca erau totul pentru el", a declarat ea pentru MTV News.

La putina vreme dupa aflarea vestii decesului artistului, Elton John a interpretat pentru cei prezenti la o petrecere unde era invitat, melodia compusa la moartea Printesei Diana, Candle in the Wind, de aceasta data in memoria lui Michael.

La petrecere se aflau, printre altii, Liz Hurley, Hugh Grant, Lily Allen si Kelly Osbourne. Cativa dintre invitati au si plecat la aflarea tristei vesti.

Martin Scorsese, care a lucrat cu Michael Jackson pentru Bad, a declarat ca acesta era, pur si simplu, "extraordinar". Scorsese a elogiat atat felul in care Michael se exprima prin muzica, cat si capacitatea acestuia de a se misca pe scena.

"Fiecare pas pe care il facea era absolut precis si fluid, in acelasi timp", a spus el. "Era fenomenal sa lucrezi cu el, era un profesionist pe toate planurile, un adevarat artist. Va trece o vreme pana cand ma voi obisnui cu ideea ca nu se mai afla printre noi", a mai spus el.

”Cel mai mare” concert al Madonnei poate fi văzut gratuit, pe o plajă legendară
”Cel mai mare” concert al Madonnei poate fi văzut gratuit, pe o plajă legendară
Madonna va susţine un mega-concert gratuit sâmbătă, 4 mai, pe legendara plajă Copacabana din Rio de Janeiro. Acesta va marca finalul turneului său, au anunţat cântăreaţa şi...
Recunoștința lui Elton John: ”Fără el, aş lucra la McDonald's”
Recunoștința lui Elton John: ”Fără el, aş lucra la McDonald's”
Elton John a fost premiat miercuri de Biblioteca Congresului SUA, împreună cu inseparabilul său textier, Bernie Taupin, căruia i-a dedicat câteva cuvinte de omagiu pentru cei peste 50 de ani...
#Michael Jackson mort, #Madonna, #Britney Spears, #Martin Scorsese, #Elton John, #Hugh Grant, #Lisa Marie Presley , #stiri mondene