Mania vedetelor: lentilele de contact

Joi, 31 Ianuarie 2008, ora 07:38
9960 citiri
Mania vedetelor: lentilele de contact

Vedetele din showbizul autohton sunt dispuse sa investeasca oricat si chiar sa-si riste sanatatea, pentru a impresiona atunci cand filmeaza vreun videoclip sau apar pe podium.

De la silicoane si extensii, pana la lentile de contact in cele mai stranii culori, acestea recurg la nenumarate artificii pentru a-si imbunatati imaginea.

Lentilele de contact sunt de mult timp la moda printre artistele romance, cele mai multe dintre ele preferand, in locul ochilor caprui, cu care natura le-a inzestrat, nuante precum albastru intens, verde smarald sau chiar gri si violet.

Monica Columbeanu si-a achizitionat doua perechi de lentile, in urma cu un an si jumatate, una de culoare albastru intens, iar cealalta gri, relateaza Click!.

Dupa ce, timp de cateva luni, le-a purtat in fiecare zi, Monica s-a cam plictisit de ele si nu le mai foloseste decat la sedintele foto. Mai nou, nici genele false, cu care a facut furori, nu prea o mai incanta: "M-am cam lecuit si de lentile si de gene false", a declarat ea.

In ciuda faptului ca medicii interzic purtarea lentilelor la piscina, Andreea Antonescu le poarta chiar si in apa, desi se poate alege cu infectii sau conjunctivita.

Ea este una dintre primele vedete care au apelat la acest artificiu. Spre deosebire de Moni, AndreEA poarta in fiecare zi lentile de culoare albastra, pentru ca iubitul ei, Traian, spune ca este mai sexy cu ochii albastri.

Dupa ce si-a marit buzele in mod artificial, Denisa, de la trupa Bambi, s-a gandit ca i-ar sta mult mai bine cu lentile de culoare albastru intens.

Cele doua surori de la Bambi cauta, in prezent, un chirurg estetician care sa le puna si implanturi cu silicon, la sani.

Andra nu este adepta trucurilor de infrumusetare, insa nu s-a putut abtine sa nu-si sa-tisfaca, macar din curiozitate, capriciul de a avea ochii albastri.

Ea si-a cumparat o pereche de lentile, pe care le poarta numai ocazional, la evenimente speciale.

Daca in pictorialul realizat alaturi de Nicoleta Luciu, Cosmina s-a infatisat in postura de bruneta focoasa, cu ochi negri, la o alta sedinta foto ea i-a facut concurenta Ilenei Lazariuc.

Si, cum aceasta din urma se poate lauda cu niste ochi verzi naturali, Cosmina nu se putea lasa mai prejos, purtand o pereche de lentile de culoare albastru cenusiu.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#vedete, #lentile contact, #moda , #stiri mondene