Mary-Kate Olsen a aflat prima vestea mortii lui Heath Ledger

Vineri, 25 Ianuarie 2008, ora 17:49
4484 citiri
Mary-Kate Olsen a aflat prima vestea mortii lui Heath Ledger

Primul apel telefonic al maseuzei care l-a gasit mort pe actorul australian Heath Ledger, nominalizat la premiile Oscar din acest an, nu a fost la 911, asa cum era de asteptat, ci la Mary-Kate Olsen, au declarat, joi, surse din cadrul departamentului de politie din New York, scrie AP.

Potrivit politiei din New York, nici primul, nici al doilea si nici al treilea apel telefonic nu a fost la 911. Se pare ca maseuza a sunat la Mary-Kate Olsen de trei ori inainte sa sune la politie pentru a raporta moartea lui Heath Ledger.

Autoritatile au spus ca actorul australian era mort inainte ca maseuza sa o sune pe Mary-Kate Olsen. Desi continutul convorbirilor telefonice nu are nicio relevanta in ancheta privind moartea lui Ledger, faptul ca Mary-Kate Olsen a fost sunata de maseuza inainte de a suna la politie se adauga incidentelor bizare din jurul mortii lui Ledger.

Cauza mortii celui care l-a interpretat pe Ennis del Mar in "Brokeback Mountain" nu va fi facuta publica mai devreme de saptamana viitoare, mai ales ca este necesara o examinare completa a testelor toxicologice. Autoritatile au luat in considerare supradoza, insa nimic conclusiv nu a fost inca constatat. Mai multe retete de medicamente au fost gasite la domiciliul lui Ledger din Manhattan.

Initial, politia a declarat ca maseuza a sunat-o de doua ori pe Mary-Kate Olsen sa o intrebe ce anume sa faca, dar au revenit asupra afirmatiei dupa ce au verificat telefonul lui Ledger, de pe care s-au facut toate apelurile telefonice catre Olsen.

Se pare ca maseuza ii cunoastea pe Ledger si pe geamana Olsen, cat si ca cei doi erau prieteni, motiv pentru care a sunat-o pe Mary-Kate pentru a-i cere sfaturi in legatura cu ce sa faca.

Menajera a ajuns la ora 13:00 acasa la Heath Ledger pentru a schimba un bec, l-a vazut dormind si a spus ca a auzit ce crede ca erau sforaituri. Ulterior, in jurul orei 14:25, a sosit si maseuza, care a ciocanit la usa si l-a sunat pe Ledger de trei ori pentru a-l trezi.

Dupa ce si-a aranjat masa de masaj, maseuza a incercat sa-l trezeasca pe Ledger, insa a constat ca ceva nu era in ordine. Atunci se pare ca evenimentele legate de moartea actorului australian au luat o intorsura ciudata.

Primul apel telefonic catre Olsen a fost la 3:17 si a durat 49 de secunde, urmatorul a fost facut la 3:20 si a durat un minut si 39 secunde, in timp ce ultimul telefon a fost facut la 3:24 si a tinut 21 de secunde. La 3:26, maseuza a sunat la politie.

Potrivit informatiilor furnizate de politie, Olsen, care se afla in California, si-a trimis garzile de corp la apartamentul lui Heath Ledger pentru a ajuta.

Paramedicii au ajuns la 3:33 si au luat acelasi lift cu garzile de corp trimise de Mary-Kate Olsen spre apartamentul actorului. Paramedicii le-au interzis garzilor de corp sa intre in camera unde era Heath. Ulterior, la 3:36, Heath Leadger a fost declarat mort, la 19 minute dupa primul apel catre geamana Olsen.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Trei bărbați l-au luat la bătaie pe un amic cu care băuseră. Au ajuns toți 4 în arestul Poliției
Trei bărbați l-au luat la bătaie pe un amic cu care băuseră. Au ajuns toți 4 în arestul Poliției
S-au îmbătat și s-au luat la bătaie între ei. Așa începe povestea scandalului care a avut loc duminică, 21 aprilie, pe DN 1, în localitatea prahoveană Bărcănești. Cei patru s-au...
Proces istoric în SUA. Va fi suficient un munte de dovezi pentru a-l condamna pe Trump?
Proces istoric în SUA. Va fi suficient un munte de dovezi pentru a-l condamna pe Trump?
Luni, 22 aprilie, vor avea loc declarații de deschidere în procesul Statul New York vs. Donald J. Trump. Dosarul acuzării pare puternic, dar o condamnare este departe de a fi asigurată, scrie...
#Heath Ledger, #moarte, #maseuza, #paramedici, #politie, #New York , #stiri mondene