Primele 10 fotomodele ale lumii - frumoase si bogate (Galerie foto)

Duminica, 05 Iulie 2009, ora 22:33
15623 citiri
Primele 10 fotomodele ale lumii - frumoase si bogate (Galerie foto)
Foto: Times Online

Epoca supermodelelor este departe de a se termina. Chiar daca actuala criza financiara pare ca a afectat toate domeniile, modelele nu par a avea probleme din acest punct de vedere. Gisele Bundchen, Heidi Klum si Kate Moss sunt doar cateva dintre modelele pentru care moda reprezinta intreaga lor viata.

Modelul brazilian Gisele Bundchen se afla pentru al doilea an consecutiv pe primul loc in topul celor mai bogate modele, potrivit Times Online.

Chiar daca anul acesta inregistreaza pierderi de 10 milioane de dolari, Gisele ramane cel mai cautat fotomodel. Anul trecut, manechinul in varsta de de 28 de ani a castigat 15 milioane de lire sterline din prezentarile de moda pentru Versace, Dior si True Religion Jeans, dar si din propria linie de papuci de plaja.

La varsta de 35 de ani, mama a trei copii, in curand a patru, Heidi Klum a castigat anul trecut suma de 9,7 milioane de lire sterline. Klum a obtinut banii in urma unor numeroase prezentari de moda pentru diferite firme, fiind imaginea unor companii si gazda unor emisiuni de televiziune. Printre toate aceste activitati, sotia lui Seal a proiectat si o serie de sandale pentru firma Birkenstock.

In 2009, Kate Moss a intampinat foarte multe neplaceri. La un moment dat, au aparut zvonuri potrivit carora ar fi insarcinata. Fotomodelul le-a negat, spunand ca este pur si simplu grasa. In plus, sunt tot mai multe voci care sustin ca Moss este prea batrana pentru aceasta meserie, la varsta de 35 de ani. In 2009, Moss a castigat 5 milioane de lire sterline.

Adriana Lima, un alt "inger" Victoria's Secret, a castigat in 2008 suma de 4,8 milioane de lire sterline din prezentarile de moda. In 2009, contractul cu Maybelline ia sfarsit, insa Adriana nu este trista pentru ca va avea timp sa se ocupe de copilul pe care il asteapta cu sotul sau, jucatorul de baschet Marko Jaric.

Modelul olandez Doutzen Kroes este ultima intrata in randul "ingerilor" Victoria's Secret. La varsta de 24 de ani, Kroes are toate sansele sa ajunga foarte sus, momentan fiind imaginea L'Oreal si colaborand pentru linia de parfumuri Calvin Klein Eternity. In 2008, Doutzen Kroes a castigat suma de 3,6 milioane de lire sterline.

Alessandra Ambrosio se afla pe locul sase cu un castig de 3,6 milioane de lire sterline. Toamna trecuta, modelul s-a intors la Victoria's Secret, la doar trei luni de zile dupa ce a nascut. Si-a inceput cariera de model la pentru linia de imbracaminte PINK, iar acum este imaginea acestui brand.

Natalia Vodianova este un model in varsta de 27 de ani, nascuta in Rusia, si care nu si-a uitat originile - a infiintat o organizatie pentru ajutorarea copiilor din aceasta tara. Este foarte cunoscuta pentru colaborarile sale cu Calvin Klein si Etam. In 2008, suma castigata de ea a fost de 3,3 milioane de lire sterline.

Dupa ce a castigat un concurs de frumusete, nimic nu a mai oprit-o pe Daria Werbowy, un model canadian nascut in Polonia. A ajuns foarte repede cunoscuta pentru colaborarile cu Lancome si Louis Vuitton. De asemenea, a avut numeroase colaborari cu H&M, Balmain, Roberto Cavalli si Vogue Eyewear. La 25 de ani, Daria a strans anul trecut din modeling 2,7 milioane de lire sterline.

Miranda Kerr este la fel de celebra si pentru legatura cu Orlando Bloom si pentru numeroasele colaborari cu Victoria's Secret. In 2008, Miranda a realizat un profit de 1,8 milioane de lire sterline.

Chiar daca ocupa locul zece din topul celor mai bine platite modele din lume, Carolyn Murphy se poate mandri cu un castig de 1,8 milioane de lire sterline.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#top castiguri fotomodele, #fotomodele bogate, #top averi fotomodele , #stiri mondene