Romanita Iovan a cerut divortul

Luni, 27 Octombrie 2008, ora 12:53
8667 citiri
Romanita Iovan a cerut divortul

Creatoarea de moda Romanita Iovan a inaintat, la Judecatoria Sectorului 1, o cerere prin care solicita divortul de pilotul Adrian Iovan.

Actele de divort au fost depuse vineri, 24 octombrie, urmand ca primul termen al procesului sa aiba loc pe 11 noiembrie, informeaza Agerpres.

Potrivit cererii de divort, Romanita sustine ca relatiile dintre ea si sotul ei s-au racit mult in ultima perioada, lucru recunoscut si de Adrian Iovan, care este de acord cu divortul.

Romanita solicita judecatorilor sa-i fie incredintat fiul lor, Adrian Albert, in varsta de doi ani, pentru care Adrian Iovan sa plateasca o pensie alimentara de 500 de euro pe luna. De asemenea, in cerere se mai arata ca ea doreste sa pastreze numele de Iovan si dupa divort.

Romanita si Adrian Iovan s-au cunoscut in 2003, cand se intorceau de la Viena cu o cursa Tarom, pilotata de cel din urma.

Cei doi s-au casatorit in septembrie 2003, iar dupa o nunta "ca in povesti" a urmat o casnicie mult mediatizata. Casnicia lor a fost pusa la grea incercare in toamna anului 2005, cand Adrian Iovan l-a impuscat mortal pe Bogdan Iancu, cu tanar care patrunsese in locuinta lor, in timpul noptii, cu intentia de a-i jefui.

Procurorii au stabilit ca a fost vorba de autoaparare si au decis sa nu inceapa urmarirea penala pe numele lui Adrian Iovan. Ca urmare a scandalului declansat in presa, Romanita a pierdut o sarcina dar s-a refacut si in octombrie 2006, a nascut un baietel, pe nume Albert.

Romanita Iovan s-a aflat in mai multe randuri pe primele pagini ale ziarelor de scandal, existand speculatii potrivit carora aceasta si-ar fi inselat sotul. Creatoarea de moda a dezmintit insa vehement de fiecare data aceste zvonuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În proces de divorț cu Alina Sorescu, designerul Alexandru Ciucu a luat acasă o cunoscută prezentatoare TVR
În proces de divorț cu Alina Sorescu, designerul Alexandru Ciucu a luat acasă o cunoscută prezentatoare TVR
Cântăreața Alina Sorescu (37 de ani) se află în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu (47 de ani), cel care este tatăl celor două fetițe ale fostului cuplu. Designerul se pare că și-a...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Romanita Iovan, #divort, #Adrian Iovan , #stiri mondene