Sharon Stone vroia sa isi trateze fiul cu botox

Miercuri, 01 Octombrie 2008, ora 18:42
2699 citiri
Sharon Stone vroia sa isi trateze fiul cu botox

Calitatile de mama ale actritei Sharon Stone nu sunt tocmai cele ale unei mame adevarate. La putin timp de la pierderea custodiei fiului ei, Roan, au aparut informatii confidentiale din dosarul custodiei, care dezvaluie ca vedeta vroia sa isi trateze fiul cu botox, pentru a-l scapa de mirosul neplacut al transpiratiei picioarelor.

Un alt amanunt ingrijorator arata ca actrita din "Basic Instinct" se pregatea sa il trateze pe micut pentru afectiuni ale coloanei, pe care medicii, insa, nu le-au descoperit la analize, informeaza Fox News.

Sharon Stone vroia sa trateze transpiratia picioarelor micutului cu injectii cu Botox. Mai mult, potrivit datelor oficiale din dosarul privind custodia baiatului adoptat al lui Stone si al fostului sau partener de viata, Phil Bronstein, vedeta de 50 de ani ar fi mai descoperit si o alta suferinta a micului Roan, pentru care cauta de una singura un tratament. Si asta dupa ce specialistii ii spusesera ca baiatul este perfect sanatos.

In urma acestor dovezi instanta a decis ca Sharon Stone nu-si poate creste copilul, pentru ca "reactiile exagerate mamei sunt de-a dreptul dureroase" pentru baiat, atat la propriu, cat si la figurat. Cu toate acestea, Instanta a decis ca actrita poate vizita copilul un weekend in fiecare luna, precum si in ajunul si in ziua Craciunului.

Sharon Stone si Phil Bornstein s-au casatorit in 1998. Doi ani mai tarziu, cuplul l-a adoptat pe micutul Roan Joseph, astazi in varsta de opt ani. Din pacate, in 2004, cei doi au divortat.

Au impartit custodia copilului pana de curand, cand Sharon Stone si-a pierdut acest drept. Intre timp, frumoasa actrita, in varsta de 50 de ani, pare sa isi fi refacut viata alturi de un tanar de doar 24 de ani, pe numele sau, Chase Dreyfous, pe care l-a cunoscut, in aceasta vara, la Fundatia sa de caritate, Planet Hope.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Sharon Stone, #trata, #fiu, #Roan Stone, #injectie, #botox , #stiri mondene