Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Socrii mici se incapataneaza sa plateasca si ei pentru nunta lui Kate

Miercuri, 24 Noiembrie 2010, ora 22:27
3202 citiri

Daca cei mai multi dintre parinti ar fi fericiti sa nu fie nevoiti sa dea bani pentru nunta copilului lor, nu este si cazul parintilor lui Kate Middleton. Acestia se incapataneaza sa participe cu bani, chiar daca finantele lor nu se pot masura cu cele ale Familiei Regale.

Deveniti milionari prin forte proprii, sotii Middleton vor plati, mai exact, pentru luna de miere a mirilor, dupa cum a declarat un reprezentant al Familiei Regale, citat de Daily Telegraph.

Valoarea averii socrilor mici nu este publica, insa toti cei trei copii ai familiei Middleton au urmat Colegiul Marlborough, unde un an de studiu consta 29.000 de lire sterline. In plus, Carole si Michael si-au permis sa-i cumpere lui Kate un apartament de 780.000 de lire sterline in Chelsea, in 2002, cu bani gheata.

Costul total al nuntii regale va fi de 10 milioane de lire sterline (aici intrand si costul pentru securitatea celor prezenti - 5 milioane de lire sterline, suma comparabila cu cea folosita la vizita Papei), la aceasta urmand sa participe, pe langa personalitati publice, si 100 de britanici de rand, alesi aleatoriu.

Conform FemaleFirst, inca nu se stie cum vor fi selectati acestia pentru evenimentul din 29 aprilie 2011, la care va participa si liderul de la Casa Alba, Barack Obama.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#cost nunta print William, #invitati nunta Kate William, #nunta William Kate Middleton , #stiri mondene