Tiger Woods, iertat de nevasta

Vineri, 05 Martie 2010, ora 16:05
2208 citiri
Tiger Woods, iertat de nevasta

Scuzele publice si cele aproximativ 6 saptamani petrecute la reabilitare i-au adus iertarea lui Tiger Woods. Sotia lui, Elin, a decis sa se intoarca acasa.

Desi mariajul celor doi parea ca se termina, dupa ce a iesit la iveala ca sportivul a avut relatii extraconjugale cu cel putin 14 femei, lucrurile au luat alta intorsatura decat cea asteptata, relateaza Radaroline.com.

Miercuri, Elin si Tiger au petrecut aproximativ 3 ore impreuna in casa in care pana nu demult locuiau impreuna. Potrivit unor surse citate de Radaronline.com, la un moment dat Tiger si-a sarutat sotia pe obraz, de trei ori, dupa care cei doi s-au imbratisat afectuos.

Putini se asteptau ca lucrurile sa evolueze in aceasta directie dupa scandalul inceput de Ziua Recunostinei, anul trecut, cand Elin a descoperit ca sotul ei avea o relatie cu Rachel Uchitel. Descoperirea a dus la certuri monstruoase, majoritatea aparand si in presa, urmarea fireasca fiind ca Tiger a plecat de acasa, internandu-se intr-o clinica pentru a-si trata dependenta de sex.

Se pare ca Elin a tinut sa participe chiar la cateva dintre sedintele de terapie ale sotului, la Gentle Path, in Hattiesburg, Mississippi. Saptamana trecuta, cei doi si-au luat copiii si au plecat intr-o excursie in Arizona, aceasta fiind prima oara cand au petrecut timp impreuna de la scandalul de anul trecut.

Cu toate acestea, Elin nu si-a pus inca pe deget verigheta si nici nu a anuntat cand se va muta acasa. Sursele spun ca Tiger face presiuni asupra ei ca acest lucru sa se intample in acest weekend.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Tiger Woods impacare sotie, #Elin Woods impacare Tiger, #Tiger Woods scandal, #Tiger Woods reabilitare , #stiri mondene