Cantareata Nicki Minaj va plati taxele universitare pentru zeci de fani

Marti, 09 Mai 2017, ora 11:50
5226 citiri
Cantareata Nicki Minaj va plati taxele universitare pentru zeci de fani
Foto: Facebook/Nicki Minaj

Cantareata Nicki Minaj a promis ca va contribui la plata taxelor universitare pentru zeci de fani, dupa ce un concurs lansat de aceasta pe Twitter a luat o intorsatura neasteptata in acest weekend.

Nicki Minaj i-a invitat pe cei 20 de milioane de fani de pe Twitter sa creeze un videoclip pentru unul dintre noile sale cantece, cu sansa de a castiga o excursie la Las Vegas pentru a o vedea cantand la gala Billboard Music Awards de luna aceasta, informeaza AFP.

Insa atunci cand unul dintre fani i-a spus ca ar prefera sa primeasca un ajutor pentru a-si putea plati taxele universitare, adesea foarte ridicate in SUA, artista s-a declarat de acord.

Dupa doar cateva ore, cantareata de 34 de ani a promis pe Twitter ca va plati taxele universitare sau va rambursa imprumuturile facute de studenti in cazul a peste 30 de fani.

O internauta al carei pseudonim pe Twitter este Dash Minaj i-a multumit artistei pentru ca a fost de acord sa plateasca cei 1.800 de dolari care ii lipseau pentru a-si relua studiile la Universitatea din Ohio: "Idolul meu a platit pentru mine sa ma intorc scoala. Sunt literalmente in lacrimi... ", a scris ea pe Twitter.

Nicki a pus capat concursului duminica cu un mesaj: "A fost amuzant. Voi face aceste plati maine si voi vedea daca mai am bani. Voi face din nou acest lucru intr-o luna sau doua".

Nascuta in Trinidad si crescuta la New York, Nicki Minaj a beneficiat de un loc pentru artistii aspiranti la prestigiosul liceu LaGuardia, insa nu a mers ulterior la facultate.

In luna martie, ea a depasit recordul stabilit de Aretha Franklin devenind artista cu cele mai multe cantece in topul Billboard Hot 100 al celor mai bune single-uri. De la inceputul carierei sale, Nicki a avut 76 de melodii in acest clasament, dupa lansarea in luna martie a trei piese noi, dintre care una in colaborare cu rapperul canadian Drake.

Potrivit revistei Forbes, Nicki Minaj a castigat 20,5 milioane de dolari intre iunie 2015 si iunie 2016, fiind singura femeie printre vedetele cele mai bogate din lumea hip-hop-ului.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Nicki Minaj cantareata, #Nicki Minaj taxe universitare fani , #stiri vedete