Gerard Depardieu se razgandeste: Intotdeauna voi fi francez

Vineri, 23 August 2013, ora 23:01
2754 citiri
Gerard Depardieu se razgandeste: Intotdeauna voi fi francez

Intr-un interviu oferit pentru publicatia "Figaro Magazine", Gerard Depardieu pare sa se fi plictisit de toata valva creata in jurul exilului sau fiscal, jucand de data aceasta pe o carte pacifista si marturisind ca intotdeauna va fi francez si ca se simte atasat de tara sa.

Desi se intampla doar cu o jumatate de an in urma, iata ca Gerard Depardieu pare sa fi dat uitarii vremurile in care, revoltat de impozitele ridicate ale socialistilor puse pe marile averi, sustinea ca renunta la cetatenia franceza, comenteaza 7sur7.be.

"A fost o mare neintelegere", spune Depardieu referindu-se la faptul ca instalarea sa in Belgia si apoi acceptarea cetateniei ruse oferite de presedintele Putin a fost privita ca o "parasire a Frantei", un gest de tradare fata de tara care l-a facut cunoscut.

"Niciodata nu am plecat! Insa refuz sa ma las inchis in cadrul unor frontiere, iar acest lucru este diferit. Sunt un om liber. Ma simt ca la mine peste tot in Europa", a spus cunoscutul actor in cadrul interviului, dupa care a precizat care este pozitia sa vizavi de tara natala. "Ador Franta, aceasta este tara mea, locuiesc aici in mod regulat, am restaurantele mele, unde lucreaza mai mult de 80 de persoane", a adaugat acesta.

Gerard Depardieu a confirmat in cadrul interviului ca nu a renuntat la cetatenia franceza: "Bineinteles ca nu am renuntat. Intotdeauna voi fi francez", a precizat clar actorul.

Insa acesta a mai spus ca nu se poate abtine sa nu remarce, la fel ca si ceilalti cetateni, ca lucrurile nu merg bine in Franta, fiind condusa de persoane nepotrivite: "Oamenii simt diferenta intre discursul pe care il au politicienii si realitatea pe care o traiesc in fiecare zi. Datorita acestui decalaj, lucrurile vor exploda intr-o buna zi, poate chiar in ziua alegerilor urmatoare", a tinut si de data aceasta actorul sa-si exprime nemultumirea fata de socialistii ajunsi la putere in Franta.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Gerard Depardieu cetatean francez, #Gerard Depardieu adora Franta, #Gerard Depardieu dezaprobare guvern socialist , #stiri vedete
Comentarii
Poza FiulCiorii
FiulCiorii
rank 5
Poza OTTOman
OTTOman
rank 4
Si Eugen Ionescu era roman, Cioran la fel..