Leonard Cohen a fost inmormantat. La funeralii au fost doar familia si cativa prieteni

Duminica, 13 Noiembrie 2016, ora 21:20
7317 citiri
Leonard Cohen a fost inmormantat. La funeralii au fost doar familia si cativa prieteni
Foto: Facebook / Adam Cohen

Adam Cohen, fiul regretatului Leonard Cohen, marele muzician care a incetat din viata pe 10 noiembrie, la varsta de 82 de ani, a postat un mesaj in care a vorbit despre simplitatea funeraliilor, dar si despre ce a insemnat tatal sau pentru el.

Intr-un mesaj postat pe reteaua de socializare Facebook, Adam Cohen a vorbit despre faptul ca Leonard Cohen a fost inmormantat intr-o procesiune la care au participat foarte putini oameni, cei mai apropiati prieteni si rude.

"Eu si sora mea abia ne-am ingropat tatal. Cu foarte putini membri ai familiei alaturi si cativa prieteni de o viata care i-au fost alaturi si acum, Leonard Cohen a fost coborat in pamant, unde isi va dormi somnul de veci langa mama si tatal sau. Exact asa cum a cerut.

In momentele in care scriu aceste randuri, nu pot sa nu ma gandesc la ceea ce credea tatal meu despre modul in care trece viata, despre trecerea inevitabila a anilor peste el si nu numai, despre demnitate, despre eleganta sa, despre carisma sa inconfundabila, despre modul in care stia sa fie un gentleman ca de pe alta lume si despre munca sa titanica.

Sunt atat de multe lucruri pentru care trebuie sa ii multumesc, asa ca pentru ultima data. I-as multumi pentru confortul pe care ni l-a adus in viata noastra, pentru intelepciunea de care a dat dovada, pentru conversatiile maraton pe care le aveam cu el, pentru umorul sau unic. Ii multumesc ca mi-a oferit si m-a invatat cum sa iubesc Montrealul si Grecia. Si i-as mai multumi pentru muzica. In primul rand pentru muzica sa care m-a incantat inca de cand eram copil, apoi pentru incurajarea de a face propria mea muzica si apoi pentru privilegiul de a compune muzica pentru el.

Multumesc tuturor pentru mesajele de sustinere, pentru simpatia nemarginita si pentru iubirea fata de tatal meu, cel care a fost Leonard Cohen", a scris, pe pagina sa de Facebook, Adam Cohen.

Pe 21 septembrie anul acesta, Leonard Cohen a sarbatorit implinirea a 82 de ani, anuntand lansarea unui nou album in care exploreaza relatia metafizica a omului cu Dumnezeu si cu moartea.

Decesul poetului, romancierului si muzicianului Leonard Cohen la varsta de 82 de ani, a declansat un val de reactii pe social media, atat din partea fanilor, cat si a vedetelor si a unor oameni politici.

Leonard Cohen a murit pregatit sa moara si sperand ca nu este prea incomod.

Inainte sa moara, Leonard Cohen i-a trimis o scrisoare tulburatoare muzei sale: Daca iti intinzi mana, ma poti atinge.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Cohen inmormantare detalii fiu, #declaratii fiu Cohen inmormantare tata , #stiri vedete