Pamela Anderson trece printr-un divort urat - a cerut ordin de restrictie impotriva sotului

Sambata, 14 Martie 2015, ora 15:12
3810 citiri
Pamela Anderson trece printr-un divort urat - a cerut ordin de restrictie impotriva sotului
Foto: topnews.in

Pamela Anderson a solicitat si a obtinut vineri un ordin de restrictie impotriva sotului ei, jucatorul profesionist de poker Rick Salomon, la doar cateva saptamani dupa ce starleta canadiana a initiat si procedura de divort, informeaza site-ul revistei People.

Acest ordin de restrictie este temporar si va fi valabil pana pe 3 aprilie, data la care este programata urmatoarea audiere din procesul de divort.

Starleta canadiana a solicitat acest ordin de restrictie intrucat sotul ei i-a cauzat un "stres emotional sever" si a adoptat fata de ea un comportament abuziv, atat fizic, cat si verbal.

In documentele depuse in justitie, Pamela Anderson, in varsta de 47 de ani, a spus ca abuzurile comise de Rick Salomon au devenit atat de grave, incat vedeta a devenit "ingrijorata" de lucrurile rele pe care sotul ei ar fi capabil sa le faca.

Dupa ce Pamela Anderson a depus actele prin care a solicitat divortul de Rick Solomon, in luna februarie, starleta a afirmat ca sotul ei a adoptat un comportament care a devenit "tot mai violent, lipsit de control", care a facut-o sa se teama pentru propria ei siguranta.

A incercat sa o asfixieze in timp ce faceau sex

Potrivit fostei vedete a serialului "Baywatch", Rick Solomon ar fi incercat sa o asfixieze in luna ianuarie, in timp ce faceau sex, punandu-i o perna pe fata. De asemenea, potrivit acelorasi documente depuse in instanta de Pamela Anderson, sotul ei, atunci cand este nervos, obisnuieste sa o agreseze verbal, adresandu-i-se cu "expresii pline de cruzime", precum "tarfa", "catea batrana si urata" si "curva drogata".

In saptamanile care au precedat depunerea actelor de divort, Pamela Anderson a primit o serie de e-mailuri si SMS-uri prin care era hartuita de Rick Salomon. Acesta i-ar fi expediat fotografii nud si compromitatoare cu ea, realizate fara consimtamantul vedetei, amenintand-o cu faptul ca va expedia tabloidelor americane acele imagini, daca nu va face ceea ce el ii cerea.

Ordinul de restrictie il impiedica pe Rick Solomon sa o contacteze in orice fel pe sotia sa.

Pamela Anderson, in varsta de 47 de ani, a dezvaluit presei americane ca are din nou o relatie cu fostul ei sot Rick Salomon, in varsta de 47 de ani, in octombrie 2013. Cei doi s-au casatorit in ianuarie 2014 pentru a doua oara.

Rick Salomon a fost cel de-al treilea sot al starletei canadiene, iar prima lor casnicie lor s-a incheiat in 2007, dupa un mariaj care a durat doar 10 saptamani.

Rick Salomon a aparut ulterior intr-o inregistrare video pornografica alaturi de starleta Paris Hilton. El a fost casatorit cu actritele Elizabeth Daily si Shannen Doherty.

Pamela Anderson a fost la randul ei casatorita cu rockerul Tommy Lee, in perioada 1995-1998, si cu rockerul Kid Rock, in perioada 2006-2007.

Starleta canadiana are doi fii - Brandon Thomas Lee si Dylan Jagger Lee - cu rockerul Tommy Lee.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Pamela Anderson divort, #Pamela Anderson ordin restrictie , #stiri vedete