Quentin Tarantino se insoara

Luni, 03 Iulie 2017, ora 10:50
4491 citiri
Quentin Tarantino se insoara
Foto: Facebook/The Quentin Tarantino Archives

Regizorul american Quentin Tarantino a cerut-o in casatorie pe cantareata israeliana Daniella Pick, acesta urmand sa fie primul mariaj pentru cunoscutul cineast in varsta de 54 de ani, laureat cu Oscar.

Pe pagina oficiala de Facebook a lui Quentin Tarantino au aparut mai multe linkuri la articole din presa israeliana care anuntau vestea logodnei, informeaza Daily Mail.

Daniella, in varsta de 33 de ani, a confirmat vestea, declarand pentru publicatia de divertisment Pnai Plus: "Este adevarat. Suntem foarte fericiti si incantati".

Potrivit site-ului de stiri israelian Walla!, Tarantino a cerut-o in casatorie pe iubita sa la Los Angeles vineri seara, oferindu-i un inel de logodna stralucitor.

Daniella este fiica unui renumit muzician israelian, Svika Pick, care a confirmat la randul sau fericita veste pentru Pnai Plus: "Da, este bucurie in familia noastra. S-au logodit. Le-am urat mazel tov."

Quentin si Daniella s-au intalnit prima data in 2009, atunci cand regizorul se afla in Israel pentru a-si promova filmul "Inglourious Bastards".

Artista a aparut alaturi de Tarantino pe covorul rosu, la Los Angeles, doua saptamani mai tarziu, insa relatia a fost de scurta durata si cei doi s-au despartit.

In 2009, Tarantino a recunoscut intr-un interviu ca a intalnit pe cineva cu care vede in sfarsit un viitor, dar ca nu a continuat relatia, deoarece nu era gata sa se implice.

Regizorul a declarat pentru revista GQ ca si-a sacrificat in mod intentionat viata personala pentru a se concentra pe cariera sa. "Atunci cand fac un film nu fac nimic altceva. Filmul este totul. Nu am sotie. Nu am copil. Nimic nu imi poate sta in cale. Intreaga lumea se poate duce la naiba si poate lua foc. Nu-mi pasa. Asta e viata mea", marturisise atunci regizorul, cunoscut pentru filme ca "Django Unchained", "Pulp Fiction" sau "The Hateful Eight".

"E Muntele Everest. Daca urci Everestul nu mai faci nimic altceva. Toate preocuparile tale lumesti, familia, totul dispare pur si simplu. (...) Nu spun ca nu ma voi insura sau ca nu voi avea copii inainte de 60 de ani. Pana acum insa am facut alegerea de a merge pe acest drum singur", a explicat la acel moment Tarantino.

Totusi, povestea are un final fericit. In 2016, Tarantino si Daniella s-au intalnit din nou si de atunci au fost vazuti in mod constant impreuna.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Quentin Tarantino regizor, #Quentin Tarantino logodna , #stiri vedete