Surpriza: Adele se retrage din muzica

Marti, 14 Februarie 2012, ora 16:17
5290 citiri
Surpriza: Adele se retrage din muzica

Dupa sumedenia de premii din ultima perioada, Adele a facut o declaratie socanta nu doar pentru fanii ei, ci si pentru cei care, vrand-nevrand, n-au putut sa nu remarce succesul de care se bucura. Artista, aflata abia la inceput de drum, a anuntat recent ca se retrage din muzica pentru o perioada, pentru a se bucura de iubire.

Adele a marturisit editiei americane Vogue ca isi ia o pauza de patru sau cinci ani, pentru a-si vedea de viata amoroasa. Adele, care recent a suferit o operatie la gat, este in prezent intr-o relatie cu Simon Konecki, pe care nici nu a incercat sa o ascunda de ochii presei, relateaza Daily Mail. "Daca muncesc non-stop, relatia mea va da gres", a spus ea.

Adele a recunoscut ca in trecut si-a pus cariera pe primul loc si intotdeauna s-a ales cu inima franta.

"Macar acum voi avea destul timp sa scriu ceva vesel. Si sa fiu indragostita si fericita", a mai declarat ea. "Apoi, nu stiu ce voi mai face", a mai spus ea, dand de inteles ca s-ar putea casatori, avea copii si poate planta legume in gradina.

Adele, in varsta de 23 de ani, a mai spus ca este o iubita buna, pentru ca ii place sa gateasca, sa rada si ii place sexul, fiind mereu dispusa sa mearga in dormitor (spre deosebire de majoritatea femeilor, dupa cum a tinut ea sa remarce). A recunoscut insa ca ii place si putin dramatism, ceea ce nu e prea bine.

A povestit ca trece repede de la o stare la alta, de la femeia iubitoare la cea care isi izgoneste barbatul din casa, poate si cu ceva vorbe de duh. In plus, nici nu vrea sa discute despre ce s-a intamplat, tratandu-l pe celalalt cu mutenie totala.

Artista a dezvaluit si ca, la un moment dat, ii cam placea sa bea, insa anunta ca a terminat cu acest viciu.

La gala Premiilor Grammy de duminica seara, Adele a plecat acasa cu sase trofee, printre care melodia si albumul anului, insa a declarat ca alte lucruri sunt importante pentru ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adele retrage muzica, #Adele paraseste scena, #Adele pauza muzica, #Adele pauza cariera , #stiri vedete