Vedete care recunosc ca au recurs la chirurgia plastica (Galerie foto)

Marti, 22 Martie 2011, ora 14:20
6291 citiri
Vedete care recunosc ca au recurs la chirurgia plastica (Galerie foto)

Putine vedete admit ca nu au venit de acasa, la Hollywood, cu frumusetea si perfectiunea pe care o prezinta ulterior. Exista, totusi, unele care recunosc ca au ajustat cate ceva, pe ici pe colo.

Printre acestea se afla, conform ThirdAge, Jennifer Grey, cunoscuta din Dirty Dancing, Sylvester Stallone, Patricia Heaton, din serialul Everybody Loves Raymond, Priscilla Presley si mult mai tanara Jennifer Aniston.

Jennifer Grey Candva faimoasa in rolul Baby din Dirty Dancing, Jennifer Grey pur si simplu nu avea un "nas de Hollywood", dupa cum singura declara. Nu era un nas mare, nici urat, insa nepotrivit pentru un astfel de loc. Asa ca Jennifer a facut asa cum orice viitoare vedeta ar fi procedat, lasandu-se operata.

Daca a ajutat-o acest gest extrem? Cu greu. Mult-mediatizata operatie, realizata in anii '90, a facut-o, practic, de nerecunoscut. Parerea vedetei: a fost in detrimentul carierei sale actoricesti.

Sylvester Stallone In ceea ce-l priveste pe actorul din filmele de actiune, acesta are o expresie permanent surprinsa pe fata, urmare a unei operatii menita sa corecteze asimetria faciala cu care s-a nascut. La un moment dat, mama sa ar fi declarat ca impart acelasi chirurg plastic.

Patricia Heaton Starul din serialul "Toata lumea il iubeste pe Raymond" arata diferit decat atunci cand a inceput filmarile, schimbarile fiind pe mai multe fronturi. Actrita Patricia Heaton a recunoscut ca a suportat mai multe proceduri, printre care o liposuctie si o operatie de marire a bustului.

Priscilla Presley Fosta sotie a lui Elvis Presley, in varsta de 64 de ani, a vorbit fara perdea despre injectiile cu silicon industrial administrate de "doctorul" Daniel Serrano, care s-a dovedit ca nici nu era doctor, fiind mai tarziu inchis pentru frauda. Din pacate, incompetenta asa-zisului medic a ramas intiparita pe chipul actritei.

Jennifer Aniston Actrita din "Friends" se jura ca singura operatie suferita este o rinoplastie menita sa corecteze o deviatie de sept, desi putini sunt aceia care o cred.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vedete chirurgie plastica, #vedete operatii estetice, #actrite operatii estetice, #Jennifer Aniston , #stiri vedete