A murit Mica de la Abracadabra

Joi, 14 Martie 2013, ora 16:33
16966 citiri
A murit Mica de la Abracadabra
Foto: Arhiva

Mica de la Abracadabra, pe numele adevarat Michaela Niculescu, a murit, joi, la Spitalul Fundeni din Capitala.

Carmen Orban, managerul Spitalului Fundeni, a confirmat la Romania TV decesul, precizand ca acesta a survenit in jurul orei 15:30. Aceasta a adaugat ca moartea a survenit prin sangerare, aparuta in urma unor complicatii.

"Michaela Niculescu a murit in urma unui soc hemoragic prin sangerare masiva. Fusese internata cu insuficienta hepatica, ciroza hepatica, a fost transferata de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti in urma cu doua saptamani", a declarat Orban si pentru Mediafax.

Managerul institutiei a mai spus ca, daca Mica s-ar fi prezentat mai repede la spital, ar fi putut sa fie sanse pentru un transplant, insa in acest caz nu mai era nimic de facut.

"Aceasta boala, din nefericire, era greu rezolvabila si din punctul meu de vedere a fost cam tarziu", a declarat Orban.

Marti, presa a anuntat ca Michaela Niculescu se afla la Spitalul Fundeni la Terapie Intensiva. Tot atunci, medicii ii indusesera coma pentru a o ajuta sa respire. Miercuri la amiaza, Mica iesise din coma, informatie confirmata, joi, pentru Ziare.com de Maria Rilea. Tot joi au aparut insa complicatii, iar medicii nu au mai reusit sa ii salveze viata tinerei.

In dorinta de a o sustine pe Mica, fanii creasera o pagina de Facebook, intitulata "Alaturi de Michaela Niculescu Micaabracadabra", care avea peste 1.300 de "Like-uri".

In luna februarie, tanara scria pe reteaua de socializare ca "Nu m-am casatorit cu cineva ca sa-mi fie alaturi la bine si la rau, ci m-am casatorit cu Boala insasi", insa a tinut sa pastreze secreta starea sa.

Michaela Niculescu avea 31 de ani si era cunoscuta drept Mica inca de pe vremea cand activa in grupul Abracadabra, alaturi de Dana Rogoz si Ducu Ion, printre multi altii. Copiii realizau emisiunea alaturi de magicianul Marian Rilea.

Ea a studiat la Oxford si Viena si a lucrat ca redactor, producator TV, iar mai apoi ca lector universitar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Mica Abracadabra a murit, #Mica a murit, #a murit Mica Abracadabra , #vedete romanesti