Actorul Mircea Albulescu ramane internat in spital

Miercuri, 26 Noiembrie 2014, ora 23:29
3042 citiri
Actorul Mircea Albulescu ramane internat in spital
Foto: Teatrul National din Bucresti

Actorul Mircea Albulescu, ajuns in noaptea de luni spre marti la Serviciul de Urgente al Spitalului Judetean Timisoara, cu dureri in piept, ramane internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, dupa ce medicii l-au supus unei coronarografii, dar si altor analize amanuntite.

Medicul Alina Lupu, purtatorul de cuvant al Institutului de Boli Cardiovasculare din Timisoara, a declarat, miercuri, ca actorul Mircea Albulescu se afla in continuare internat in acest spital, fiind supus unor investigatii amanuntite.

"Maestrul Mircea Albulescu este in continuare internat in spital, il tratam ca pe orice pacient care a venit de urgenta la noi. Acest lucru inseamna ca este in continuare supus unor analize amanuntite si va mai ramane internat o perioada", a declarat Alina Lupu.

Mircea Albulescu, internat de urgenta la spital

Sursa citata a mai spus ca pacientul este stabil, constient si cooperant.

Potrivit medicilor de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, actorul Mircea Albulescu a fost deja supus unei coronarografii, in cursul zilei de marti, procedura de diagnostic care permite verificarea conditiei arterelor coronare. De asemenea, potrivit medicilor, i se fac si alte investigatii medicale.

In noaptea de luni spre marti, actorul Mircea Albulescu s-a prezentat la Serviciul de Urgente al Spitalului Judetean din Timisoara, acuzand dureri in zona pieptului. Medicii de aici l-au transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din municipiu, unde a fost internat.

Mircea Albulescu se afla la Timisoara deoarece luni seara a avut loc in acest oras spectacolul "Badaranii", in care actorul joaca.

Mircea Albulescu a mai fost internat in ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau pe strada. Actorul a stat internat o zi, medicii stabilind ca acesta a avut tensiunea marita.

Maestru al scenei si al filmului romanesc, Mircea Albulescu are 80 de ani si joaca pe scena Teatrului National Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Mircea Albulescu ramane internat spital, #Albulescu ramane spital Timisoara, #Albulescu spital Timisoara analize , #vedete romanesti