Adelina Pestritu, despre barbatul care o va duce la altar Interviu

Vineri, 05 Aprilie 2013, ora 09:04
9441 citiri
Adelina Pestritu, despre barbatul care o va duce la altar Interviu
Foto: Kanal D

Adelina Pestritu si Liviu Varciu au trait o dragoste cu nabadai, insa la ultima despartire si impacare au decis amandoi ca trebuie sa o ia fiecare pe drumul lui, iar acum prezentatoarea TV se gandeste la cum ar trebui sa fie barbatul care sa o duca la altar.

Se declara o femeie foarte pretentioasa si careia ii place sa fie curtata, asa ca acela care o doreste de sotie va avea foarte mult de munca, dupa cum a declarat ea intr-un interviu acordat Ziare.com.

Adelina prezinta de ceva timp D-Paparazzi, iar acum ne-a spus ca se considera pregatita pentru o emisiune transmisa in direct. Am mai discutat cu vedeta TV despre contractele sale de imagine, dar si despre produsul pentru care nu ar face niciodata reclama: prezervativele.

Ati aparut la multe evenimente mondene. Considerati ca ati facut vreo gafa vestimentara?

Intr-adevar, datorita naturii jobului meu, sunt prezenta la majoritatea evenimentelor mondene si recunosc ca au fost cateva episoade cand am gafat in ceea ce priveste tinuta vestimentara. Din greseli invatam cu totii, nimeni nu se naste invatat.

Aveti deja ceva timp de cand prezentati emisiunea D-Paparazzi. Va simtiti pregatita pentru o emisiune live?

Cu toate ca este un pas mare in ceea ce priveste cariera mea, cred ca sunt gata pentru a prezenta o emisiune in direct, cu tot ceea ce implica acest lucru.

Acum cateva saptamani ati spus ca ati refuzat o suma destul de mare (15.000 de euro a scris presa) pentru a poza in lenjerie intima transparenta. Totusi, va numarati printre vedetele Playboy. De ce aceasta schimbare de atitudine?

In viata unui om intervin anumite etape; ajungi la un moment dat la un nivel cand nu mai poti accepta toate contractele de imagine care ti se ofera, din varii motive. Am trecut prin acea experienta, nu mai e ceva nou pentru mine, nu simt o nevoie sa fac asta. Si nu ma dezic de faptul ca sunt o fosta vedeta Playboy :).

Se castiga mai bine din televiziune sau din contractele de imagine?

Nu exista o reteta, dar din ambele activitati se poate castiga bine. Activitatea in televiziune poate atrage dupa sine contractele de imagine.

La ce nu ati accepta sa faceti reclama?

Nu ma vad in postura de a face reclama la prezervative. :)

Majoritatea are un model in viata. Care este al dvs?

Cea care imi este alaturi mereu, ma sprijina in tot ceea ce intreprind si mi-a calauzit drumul in viata este mama mea.

Daca ati putea sterge cu radiera ceva din viata dvs, ce perioada ar fi vizata?

Nu am o perioada pe care as vrea sa o dau uitarii, pentru ca nu regret nimic referitor la trecutul meu. Fiecare etapa a vietii mele a fost si este benefica in dezvoltarea mea ca om.

Aveti sapte tatuaje. Va ganditi la unul nou? Dar sa-l corectati pe cel gresit?

Nu mai am niciun tatuaj gresit. L-am corectat la momentul respectiv. Momentan nu m-am gandit sa imi fac un nou tatuaj, dar nu exclud ca pe viitor sa imi mai realizez unul.

Ati facut Facultatea de Management. Va vedeti renuntand la lumea mondena si practicand meseria de baza?

Nu! Cu toate ca specializarea mea este in management, televiziunea este prima mea dragoste si nu as renunta la ea pentru nimic in lume. Imi place ceea ce fac, iar rezultatele sunt pe masura.

Multe vedete suna paparazzi pentru a pune la cale un material. Ati facut vreodata asa ceva?

Nu sunt o persoana care vrea sa apara in presa cu orice pret...

Cunoasteti persoane care practica asta?

Din cate stiu eu, nu!:)

Cum trebuie sa fie urmatorul barbat care sa va duca in fata altarului?

Sunt o femeie foarte pretentioasa si imi place sa fiu curtata, asa ca in momentul in care o sa vina vremea sa cunosc pe cineva, respectivul va avea foarte mult de munca. Va trebui sa ma convinga ca el este acela langa care ar trebui sa imbatranesc si sa imi intemeiez o familie. Sunt foarte atenta, deoarece nu imi doresc inca o casnicie ratata.

Andreea Tonciu a spus ca nu ar exclude o relatie cu Liviu Varciu. V-ar deranja daca cei doi ar forma un cuplu?

Consider ca eu si Liviu ne-am trait povestea de dragoste, cu bune si cu rele, si fiecare va trebui sa mearga pe drumul sau.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Adelina Pestritu urmatorul sot, #Adelina Pestritu casatorie, #Adelina Pestritu reclame, #Adelina Pestritu emisiuni, #Adelina Pestritu Kanal D, #Adelina pestritu facultate, #Adelina Pestritu Liviu Varciu , #vedete romanesti