Adelina Pestritu, detalii despre relatia sa cu Speak si cum a reactionat Liviu Varciu cand s-au intalnit Interviu

Miercuri, 28 Mai 2014, ora 08:29
15062 citiri
Adelina Pestritu, detalii despre relatia sa cu Speak si cum a reactionat Liviu Varciu cand s-au intalnit Interviu
Foto: Kanal D

Adelina Pestritu, prezentatoarea emisiunilor "WOWbiz" si "D-Paparazzi" de la Kanal D, este implicata de cateva luni intr-o noua relatie cu artistul Speak.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Adelina a vorbit despre cum l-a cunoscut pe Stefan (Speak), dar si despre cum a reactionat fostul sau sot, Liviu Varciu, atunci cand s-au intalnit toti trei la un eveniment monden.

Prezentatoarea TV a negat faptul ca intre fostul sot si actualul partener ar fi fost tensiuni in acel moment, asa cum a anuntat presa mondena.

Ai contracte de imagine, prezinti emisiuni. Ce iti mai doresti din punct de vedere profesional?

Intotdeauna aspir spre evolutie. Sunt foarte multumita de ceea ce fac in prezent, la Kanal D, si imi doresc sa avem cele mai mari ratinguri. Mi-ar placea foarte mult sa joc in filme.

Daca ai renunta la televiziune, pe ce drum crezi ca ai merge?

Intotdeauna m-am intrebat asta si... n-am primit niciun raspuns. Cred ca Dumnezeu mi-ar arata ce drum sa aleg, asa cum mi s-a si intamplat de-a lungul vietii. Nu mi-am propus sa devin prezentatoare/moderatoare tv si uite ca s-a intamplat.

De la televiziune la actorie este doar un pas. Te vezi jucand in filme?

Da, imi doresc foarte tare. Am mai cochetat cu actoria, cand am jucat in "Iubire si onoare" si mi-a placut enorm. M-a gandesc sa fac niste cursuri in acest sens, insa, momentan, timpul nu imi permite.

Ce personaj feminin din istorie ai vrea sa interprezi daca ai avea ocazia?

Cleopatra

Acuzat ca are o relatie de cativa ani, noul iubit al Adelinei Pestritu raspunde

Daca s-ar face un film dupa viata ta, pe ce actrita o vezi interpretand rolul tau?

Eva Mendes

Acum cateva saptamani ti-ai facut in direct ce-l de-al optulea tatuaj in urma unui pariu pierdut. Ne poti spune despre ce pariu a fost vorba?

A fost un pariu legat de vremea de afara, cum va fi in ziua respectiva, iar eu l-am "pierdut".

Mesajul ii este transmis lui Speak?

Nu, n-are nicio legatura. Tatuajul este dedicat persoanelor dragi mie.

Dupa o perioada foarte lunga in care ai reusit sa iti pastrezi viata sentimentala departe de ochii presei, ai aparut alaturi de Speak. Cum v-ati cunoscut si cine a facut primul pas?

Ne-am intalnit la emisiunea "WOWBiz", pentru prima data, insa, nimic nu prevestea viitorul nostru, impreuna. Ne-am revezut apoi, absolut intamplator, la un eveniment monden. Acolo ne-am salutat si cam atat. Ulterior, un prieten comun ne-a facut "apropierea", am tot stat de vorba... si am inceput sa ne vedem mai des. Am venit unul spre altul.

Presa a speculat pe seama unei asa-zise tensiuni intre Speak si Liviu atunci cand s-au intalnit la un eveniment. Tu ai simtit ceva de genul acesta?

Nu. Speak nu ar face niciodata ceva care sa afecteze imaginea mea sau a lui. Stefan (Speak - n.red.) nu s-ar pune niciodata intr-o astfel de situatie.

Si tu, si Speak faceti parte dintr-o lume in care este foarte usor sa devii gelos pe partener. Cum este la voi? Ai facut vreo "criza de gelozie" pana acum? Dar el?

Nu, nu avem crize de gelozie pentru ca amandoi suntem foarte deschisi si comunicam tot timpul. Ne spunem dinainte lucrurile care s-ar putea sa apara in presa si ne-ar putea duce cu gandul intr-o directie nedorita. Suntem foarte linistiti impreuna. Am incredere in el.

Ce parere are mama ta despre noua relatie?

Mama il place de Stefan (Speak - n.red.). Inca nu s-au cunoscut dar, din ce a vazut la televizor si din ceea ce i-am povestit eu, este foarte incantata.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adelina Pestritu relatie Speak, #Adelina Pestritu Speak, #Adelina Pestritu iubit Speak, #Adelina Pestritu Liviu Varciu , #vedete romanesti