Adi Sina: Acum am bani de bilet, dar s-a cam scumpit benzina - Interviu

Joi, 31 Mai 2012, ora 13:40
3218 citiri
Adi Sina: Acum am bani de bilet, dar s-a cam scumpit benzina - Interviu
Foto: Media Pro Music

Cine nu isi aminteste vremea cand baietii de la Akcent cantau ca nu au bani de bilet? Ei bine, Adi Sina spune amuzat ca acum are bani de bilet, doar ca benzina ii creeaza probleme pentru ca s-a scumpit.

Dupa ani de zile de cand s-a lansat pe piata muzicala, Adi obtine succes dupa succes cu melodiile sale, iar de curand a devenit tatic.

In cadrul unui interviu acordat Ziare.com, el a vorbit despre cum i s-a schimbat viata de cand a venit pe lume Noah Iosif, dar si despre proiectele sale muzicale.

Esti tatic. In primul rand felicitari. Care este mai usoara: meseria de artist sau cea de tatic?

Multumesc, cred ca cea de tatic. Este foarte delicat, mai ales in primele zile de viata ale bebelusului. Sunt extrem de atent mereu cand il iau in brate sa nu-l ranesc cumva. Si pentru tot restul vietii voi fi un exemplu pentru copilul meu, asa ca, sper ca voi trece cu bine si acest examen.

Ajuti cu cel mic? Sterilizezi biberoane, te trezesti si tu noaptea?

Ajut, dar cand are o mama foarte atenta si doua bunici, nu mai e loc si de mine. Ma trezesc noaptea de fiecare data, dar avem noroc ca e un copil cuminte.

Viitorilor parinti le este foarte greu sa se decida asupra numelor copiilor. Cum l-ati ales voi? Are vreo semnificatie aparte pentru voi?

Anca a ales cele doua nume Noah Iosif, care mi-au placut instant, sunt pline de semnificatie spirituala. Mie imi plac ambele, eu ii spun Noah, dar lumea din jurul nostru mai prefera si Iosif, poate pentru ca e mai obisnuit, asa ca mie nu mi-a ramas decat sa-i ofer numele de familie, Sina :))

Multi spun ca momentul in care au devenit parinti a fost cel mai frumos

din viata. Cum ai defini tu, in cateva cuvinte, acest sentiment?

Momente frumoase am trait de cand am devenit parinti. Eu astept sa ma intalnesc cu Noah dupa o zi ocupata pe la studio, astept parca sa mai creasca sa ma pot juca cu el. Acum e adorabil, sta si imi studiaza ochelarii de vedere, mereu cand ii port are o reactie, e atent la ei, e foarte dragut.

Adi de la Akcent a devenit tatic

Atat tu, cat si Anca Serea sunteti persoane publice. Ati vrea ca baietelul vostru sa va calce pe urme?

Nu ne-am gandit la asta. Poate fi un artist, fotbalist sau pianist, orice va simti el. Ii vom lasa posibilitatea de a alege asa cum si parintii nostri au facut-o.

Ai vreun sfat pentru viitorii tatici?

Inca nu pot da sfaturi, sunt la inceput si eu :)) culeg sfaturi in schimb de la alti tatici mai avansati. Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa la invat.

Ai colaborat cu Diana Hetea si dupa X Factor. Ce feedback ai pentru noua

piesa "Back To Me"? Urmeaza sa scoti vreopiesa si cu alti concurenti?

"Back to me" face parte din proiectul meu de Dj. Conceptul asta imi permite sa am invitati pe melodiile mele, iar cand am auzit-o pe Diana in studio am avut o revelatie. Cred ca este una dintre cele mai bune voci din tara. De notat faptul ca ea nu a mai cantat niciodata acest gen, dar pana la urma asta nu conteaza, o voce buna e o voce buna pentru mai multe stiluri muzicale. Pentru viitor pregatesc alte colaborari, poate si cu alti artisti de la X Factor.

Care este urmatorul tel din punct de vedere profesional?

Urmatorul pas il voi face pe data de 3 iunie cand voi filma un videoclip in Miami pentru o artista populara in America de Nord, Mia Martina. Am produs piesa "Go Crazy" pentru Mia, iar saptamana asta vom filma clipul. Abia astept.

Cu cine nu ai accepta sa canti niciodata?

Nu am bariere, muzica nu are bariere, asa ca, orice e posibil.

Ce gen de muzica nu ai vrea sa adopti niciodata?

Asa cum am zis, orice e posibil.

Si-n incheiere, o intrebare haioasa: Acum ai bani de bilet?:)

Acum am bani de bilet, dar s-a cam scumpit benzina :))

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Adi Sina bani bilet, #Adi Sina tatic, #Adi Sana tatic , #vedete romanesti