Ana Baniciu: Tata niciodata nu mi-a pus pile - Ce spune despre schimbarile din Pro TV Interviu

Joi, 17 Iulie 2014, ora 12:03
10804 citiri
Ana Baniciu: Tata niciodata nu mi-a pus pile - Ce spune despre schimbarile din Pro TV Interviu
Foto: Media Pro Music

Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, membra a trupei Lala Band si actrita in mai multe seriale realizate de Pro TV, sustine ca ea si colegii sai nu au fost afectati de numeroasele schimbari care au avut loc in trust in ultimele luni.

In cadrul unui interviu acordat Ziare.com, Ana Baniciu a dezvaluit si faptul ca tatal sau nu a ajutat-o niciodata din punct de vedere profesional, artistul dorindu-si ca fiica lui sa reuseasca prin propriile forte.

Frumoasa blonda ne-a mai vorbit si despre relatia dintre ea si Mircea Baniciu, dar si despre primul sau videoclip din cariera solo.

Tocmai ai lansat primul videoclip din cariera. Cum a fost la filmari?

Nu a fost o noutate din punctul de vedere al filmarii, pentru ca in trei ani de "Pariu cu viata" am filmat o multime de clipuri la diverse piese. In schimb, a compensat prin incarcatura emotionala, dat fiind faptul ca a fost primul meu videoclip pentru o piesa solo. A fost foarte dragut la filmari si ma bucur ca a iesit ceva frumos.

Fiecare piesa are o poveste. Care este cea din spatele "Karma"?

"Karma" a venit in momentul potrivit, la omul potrivit, zic eu. Este compusa de Mihai Ristea, cel care a scris si textul. Cand am intrat in studio la Mihai si am ascultat prima data piesa, mi-am dat seama ca este perfecta pentru mine. Mi-au placut mesajul si ideea melodiei.

Faci parte din trupa Lala Band. Din cate am aflat in curand o sa va expire contractele cu Pro. Le prelungiti sau incepeti alte proiecte?

Never say never! LaLa Band a insemnat si inseamna o experienta unica, prin care nu multi artisti au trecut. Am cantat pe stadioane pline, am jucat alaturi de nume mari, am avut turnee prin toata tara, cu cate 50 de concerte, si ne-am bucurat de cei mai sinceri fani.

Cu siguranta lucrurile nu se termina aici, iar acesta este abia inceputul. Urmeaza proiecte noi, dar nu pot sa dau mai multe detalii. Cert este ca la cariera de televiziune nu imi doresc sa renunt niciodata.

Pe voi va afecteaza in vreun fel schimbarile care au avut loc in ultima perioada in trust?

Nu! Locul acela este un loc special, in care am invatat multe lucruri frumoase si cred ca asta este cel mai important. Poate peste ceva timp o sa ne intoarcem cu zambetul pe buze in Buftea, locul unde a inceput totul.

Ca si in cazul Alinei Eremia, si despre tine s-a scris ca ai avea sau ca ai avut o relatie cu Dorian Popa. Este adevarat?

Am repetat mereu faptul ca este normal sa existe speculatii de tot felul, intrucat suntem o familie care cuprinde tineri frumosi, atat fete, cat si baieti. Fiecare dintre fani si-a dorit sa ne vada in diverse ipostaze, pe ecran sau in viata reala.

Eu ii iubesc si ii respect pe toti colegii mei de trupa si ii consider niste oameni foarte apropiati sufletului meu, dar atat. Acum sunt singura... Astept printul pe cal alb, care vad ca se cam lasa asteptat. Imi doresc un om care sa ma sprijine in tot ceea ce fac si care sa ma aprecieze. Atata tot.

Se spune ca este foarte greu sa te afirmi atunci cand un membru al familiei este celebru. Cum este in cazul tau?

Eu m-am mandrit intotdeauna cu numele Baniciu si consider ca m-am nascut sub o stea norocoasa. Am trait de mica alaturi de artisti care treceau adesea pragul casei noastre, am inregistrari in studio de la varsta de trei ani, cantand, iar faptul ca port acest nume si ca am mostenit acest talent ma face doar sa-mi doresc sa pot sa-l duc cu respect mai departe si sa ajung si eu intr-o zi acolo unde a ajuns tatal meu.

Faptul ca tatal tau, Mircea Baniciu, este un artist cunoscut te-a ajutat sau nu? Ti s-au deschis usi?

Asa cred multi. Tata niciodata nu mi-a pus pile, pentru ca si a dorit sa ajung undeva pe munca mea, asa cum a facut si el. Mai mult de atat, el mereu mi-a spus ca o sa fie un drum anevoios si ca este o cariera grea, dar si-a dat seama ca asta este destinul meu si ma sprijina in totalitate. Ii cer parerea de fiecare data cand lucrez la ceva nou si tin cont de criticile si sugestiile lui.

Ai fost privita cu scepticism?

Nu neaparat, mai degraba cu admiratie, pentru ca port numele unei persoane careia multi ii poarta un mare respect. Tin minte ca atunci cand am fost cu LaLa Band in turneu veneau parinti cu copii la concert si, la sesiunea de autografe, adultii isi exprimau mereu admiratia fata de tata, fapt ce ma bucura de fiecare data, mai cu seama ca eu eram idolul copiilor lor.

Te-ai gandit la o colaborare profesionala cu tatal tau? Stiu ca ti-a mai compus melodii. Ma refer la o piesa cantata impreuna.

Aceasta este una dintre cele mai mari dorinte ale mele si el stie. Am cantat de multe ori alaturi de el, chiar si pe scene mari. Imi doresc un album alaturi de el, cu piese de suflet.

Privind in urma la relatia ta cu tatal tau, ai vrea sa schimbi ceva? Ti-ai fi dorit sa stai mai mult in preajma sa?

Cred ca totul a decurs normal si ma bucur ca suntem foarte buni prieteni, in primul rand. Tata a fost mai mereu plecat, insa ai mei au avut grija sa fiu si eu un copil ocupat. Am vizitat toata lumea alaturi de corul Allegretto, am cantat mult, am facut scoala de muzica, sectia pian, scoala de televiziune si multe altele.

Cum te intelegi cu fratele tau, Victor, (frate doar de tata - n.red.)?

Wow, eu si Victor avem o relatie foarte frumoasa si ne distram mereu cand suntem impreuna. Ma bucur ca suntem apropiati, chiar daca diferenta de varsta dintre noi este destul de mare, si imi doresc sa ne avem mereu aproape unul pe celalalt.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Ana Baniciu ProTV, #Ana Baniciu cariera muzicala, #fiica Mircea Baniciu, #Ana Baniciu Lala Band , #vedete romanesti