Anca Badiu: Majoritatea barbatilor insala, nu are rost sa strici casnicia pentru asta - Interviu

Luni, 14 Mai 2012, ora 17:50
6960 citiri
Anca Badiu: Majoritatea barbatilor insala, nu are rost sa strici casnicia pentru asta - Interviu
Foto: Anca Badiu

Anca Badiu nu crede ca o casnicie trebuie sa se termine atunci cand barbatul insala, insa, spune ea, situatia este cu totul alta atunci cand femeia este cea care calca stramb.

In cadrul unui interviu acordat Ziare.com, Anca Badiu a vorbit si despre depresia cu care s-a confruntat o buna vreme, dar si despre cum se relaxeaza si ce planuri de viitor are.

Ce pregateste Anca Badiu pentru 2012? Care este urmatorul tel?

Pregatesc un nou single, o piesa compusa de baietii de la Deepcentral. Piesa se numeste "Hello" si va iesi cat mai curand, cel mai probabil la inceputul lunii iunie.

Cu ce nume din afara tarii ati vrea sa colaborati?

Mi-ar placea sa lucrez cu Armin Van Buuren sau cu Avicii, pentru ca in ultimii ani am mers pe acelasi stil muzical. Foarte mult imi place si David Guetta. Iar din tara o apreciez foarte mult pe Loredana, cu care am si cantat in cadrul unui eveniment special.

Cu cine nu ati accepta niciodata sa cantati?

Cu cineva cu care nu m-as potrivi din punct de vedere vocal, eu avand o voce puternica.

Ce hobby-uri aveti?

Cel mai nou hobby este make-up-ul. In sensul asta fac o scoala de make-up, cea mai buna scoala din lume, Kruger. Mi-a placut intotdeauna tot ce tine de beauty, dar am descoperit ca e o mare diferenta atunci cand faci asta la un nivel profesionist.

Imi mai plac drumetiile pe munte si cititul, atunci cand timpul imi permite.

Cum reusiti sa va calmati atunci cand sunteti nervoasa?

Sunt o persoana volubila si atunci cand sunt nervoasa fac "vocalize pe piept" :))), dar ma calmez foarte repede.

In ce loc din Romania sau din afara se simte Anca Badiu cel mai bine?

In Romania ador zonele de munte, iar din afara tarii imi place America, unde am si locuit doi ani, si Coasta de Azur.

Ce v-ati cumpara fara sa va uitati la bani?

Inca un chihuahua :). De obicei nu ma uit la bani atunci cand imi place ceva sau cand cumpar pentru cei dragi un cadou sau un lucru care stiu ca i-ar face fericiti.

Cred ca nu exista o pesoana care sa nu treaca printr-o depresie

De-a lungul timpului ati intampinat cateva momente grele si ati fost in pragul sinuciderii, dupa cum a anuntat presa. Totusi, ati avut puterea de a trece mai departe. Ce sfaturi ati avea pentru cei care sunt intr-o situatie similara cu a dumneavoastra?

Cred ca nu exista o persoana care sa nu treaca printr-o depresie. In acele momente nu te poti controla si nici nu trebuie neaparat sa ai un motiv anume... pur si simplu, simti o apasare. In momentul in care o persoana simte ca situatia o depaseste, cred ca cel mai bine este sa mearga la doctor. Se stie foarte clar ca depresia este o boala.

Este depresia boala secolului nostru?

Da, categoric.

Ati tinut mult timp dieta. Ati incercat mai multe? Care vi s-a potrivit cel mai bine si pe care ati recomanda-o?

Am tot vorbit pe tema asta si am tinut atatea diete incat ma oboseste ideea in sine. Dieta, in primul rand, trebuie sa o tii pentru sanatate si, in cazul artistilor, pentru imagine. Este important sa fie facuta cu cap si cred ca cel mai important pentru o reusita este sa ai ambitie, sa faci sport si sa te odihnesti foarte mult.

Ce ati transmite jurnalistilor care au scris intr-un mod negativ despre dumneavoastra fara sa stie adevaratele motive?

Persoanele publice din Romania sunt obisnuite cu aceasta atitudine, aceasta este mentalitatea, din pacate - este mult mai simplu sa judeci dupa aparente... Asa ca, nu le transmit nimic...

La un moment dat ati sustinut ca sotiile inselate nu ar trebui sa divorteze. Cand situatia este exact invers sunteti de aceeasi parere?

Nu, in cazul asta nu sunt de acord. Intr-adevar exista femeia moderna, dar lucrurile nu trebuie confundate. O femeie care isi insala sotul va fi stigmatizata, iar femeia trebuie sa fie curata, gingasa.

Cand am dat acel interviu, ma refeream la casniciile care dureaza de ceva ani, unde intervine deja rutina. Cred ca majoritatea barbatilor insala, asa ca nu are rost sa strici o casnicie atat timp cat vine tot acasa, te respecta si nu te face sa simti ca a calcat stramb.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Anca Badiu barbati, #Anca Badiu diete, #Anca Badiu depresie, #Anca Badiu casnicie sfaturi, #Anca Badiu viata personala , #vedete romanesti