Andreea Balan: Am fost mireasa!

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 18:26
4805 citiri
Andreea Balan: Am fost mireasa!
Foto: Facebook/Andreea Balan

Mai in gluma, mai in serios, cantareata Andreea Balan, care s-a despartit de Keo dupa opt ani de relatie, fara a apuca sa imbrace rochia alba, a scris pe o retea de socializare ca a fost mireasa "pentru cateva minute".

Andreea Balan, dupa despartirea de Keo: Nu regret nimic! Interviu

"Am fost mireasa pentru cateva minute", scrie pe pagina sa de Facebook Andreea Balan, continuandu-si postarea cu un hohot de ras.

Cantareata a fost mireasa, pentru cateva minute, in emisiunea "Romania Danseaza", unde a dansat astfel invesmantata.

Faptul ca are umor a fost foarte apreciat de internauti, aproape 8.000 dandu-i "like". Mai multe prietene virtuale i-au urat vedetei sa i se indeplineasca dorintele, sa se marite si sa faca macar un copil, precum Andreea Antonescu.

Andreea Balan a primit chiar si o cerere in casatorie, in gluma, de la un fan, dar si o invitatie la botez, multi prieteni virtuali fiind de acord ca s-a descurcat perfect in postura de nasa, la botezul fetitei fostei colege de trupa, Andreea Antonescu, cu ani in urma.

Cand despartirea Andreei Balan de Keo era doar un zvon, bunica acesteia declara ca nepoata sa isi doreste sa se marite si sa aiba un copil, insa "baiatul" nu vrea.

Bunica Andreei Balan vorbeste despre relatia acesteia cu Keo: Ea ar vrea, dar el nu

Dupa despartirea de Keo, Andreea Balan a afirmat, legat de motivul rupturii: "Singura problema a fost ca eu imi doresc o familie, un copil, iar el este inca burlac".

E oficial! Andreea Balan si Keo s-au despartit - cum justifica artista

A.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Andreea Balan mireasa, #Andreea Balan rochie mireasa, #Andreea Balan casatorie, #Andreea Balan familie, #Andreea Balan Facebook, #Andreea Balan Romania Danseaza , #vedete romanesti
Comentarii
Poza hatru
hatru
rank 5
Tot pentru cateva minute
Poza gavirloaia
gavirloaia
rank 1