Andreea Balan, despre o eventuala impacare cu Keo

Vineri, 04 Aprilie 2014, ora 19:40
4177 citiri
Andreea Balan, despre o eventuala impacare cu Keo
Foto: Facebook/Andreea Balan

Vestea ca Andreea Balan s-a despartit de Keo dupa mai bine de opt ani a luat prin surprindere pe toata lumea, chiar daca presa mondena a anuntat de acum cateva saptamani ca lucrurile nu stau tocmai bine in acest cuplu. Dupa ce a anuntat public ca ia o pauza, cantareata a vorbit si despre o eventuala impacare.

E oficial! Andreea Balan si Keo s-au despartit - cum justifica artista

"Nu pot sa spun ca ne-am despartit, ci, mai degraba, am hotarat sa luam o pauza, sa ne limpezim gandurile si apoi vom vedea daca mai putem continua sau nu", a declarat Andreea Balan pentru Wowbiz, mentionand ca problemele dintre ei nu sunt de "ieri de azi".

Recunoscand ca intre ei inca mai exista iubire, vedeta ia totusi in calcul o eventuala impacare. Intrebata daca publicul ar trebui sa se astepte la asta, Andreea Balan a replicat: "De ce nu?! Totul este posibil!

Repet, nu e o despartire, ci o separare, o pauza, sa ne limpezim gandurile! Daca vom reusi sa ajungem la un numitor comun, poate mai exista sanse!".

Andreea Balan a confirmat, joi seara, despartirea de Keo, explicand ca a ajuns intr-un moment al vietii in care isi doreste o familie, un copil, in timp ce Keo isi doreste sa mai copilareasca.

Prima reactie a lui Keo, dupa anuntul despartirii de Andreea Balan

Keo a vorbit si el, vineri dimineata, despre despartire, mentionand ca decizia a fost luata "mai mult din cauza ei", deoarece Andreea isi doreste sa duca relatia la alt nivel, iar el nu este pregatit.

Tatal Andreei Balan, dupa ce fiica sa s-a despartit de Keo: Sunt ultimul prost!

Cat despre tatal Andreei Balan, acesta a recunoscut ca a aflat totul de la televizor.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Andreea Balan impacare Keo, #Andreea Balan impaca Keo, #Andreea Balan despartire Keo, #Andreea Balan despartit Keo, #Andreea Balan motiv despartire Keo , #vedete romanesti