Andreea Banica, despre vacante si turismul romanesc - Interviu

Luni, 27 Iunie 2011, ora 12:19
1808 citiri
Andreea Banica, despre vacante si turismul romanesc - Interviu
Foto: zodiac-travel.ro

Shopping de calitate, la Paris. Plimbari pe strazi pline de romantism, la Paris. Cea mai placuta cazare, tot la Paris. Artista Andreea Banica aduce argumente puternice cand afirma ca destinatia sa preferata, oricand, este capitala Frantei. Iar daca nu poate ajunge acolo, Roma si Munchen ii pot alina, macar putin, pofta de shopping si relaxare.

Anul trecut spuneai ca intentionezi sa calatoresti prin Europa, la volanul Corvette-ului tau, avand in vedere si destinatia Monaco. Cum a fost excursia, ce ati vizitat tu si sotul tau? Ati lasat bani in celebrele cazinouri?

Nu am avut timp sa plec in acea vacanta, desi imi doream - programul din perioada respectiva nu mi-a mai permis acea plecare.

Ai vizitat Anglia. Cum ti s-au parut britanicii? Ce plusuri si minusuri a avut vacanta respectiva?

A fost dragut, dar va spun sincer ca prefer o destinatie exotica pentru vacanta, nu imi place vremea ploioasa din Anglia.

Iti place sa schiezi si stim ca la inceputul anului te-ai delectat cu o vacanta binemeritata in Austria. Ce statiuni ai putea recomanda turistilor pasionati de schi? Unde ti-a placut cel mai mult?

Nu sunt o impatimita a schi-ului, dar o data pe an imi petrec o saptamana la munte. Nu recomand anumite statiuni, depinde de gusturile fiecaruia, insa pot spune ca in Austria m-am simtit bine.

Anul trecut, chiar de ziua ta, sotul tau te-a surprins cu o vacanta-cadou in Grecia, impreuna cu alti prieteni. Care sunt primele cuvinte care-ti vin in minte atunci cand te gandesti la concediul petrecut in Thassos?

Intr-adevar, am fost in Thassos, in concediu cu prietenii, si tin minte ca am lipsit o zi jumatate pentru ca aveam un concert in tara.

Reprezentantele sexului frumos iubesc, in general, shopping-ul. Cu siguranta ca stii unde se fac sesiuni de cumparaturi ca la carte. Ce astfel de experiente ai avut in sensul acesta?

Este adevarat, imi place sa merg la shooooooping:). Cred ca la Munchen si la Paris mi-a placut cel mai mult, as alege sa plec, din nou, oricand, la Paris.

Care este destinatia ta de suflet si de ce merita sa o revezi la nesfarsit?

Iubesc Parisul si imi place mult Roma. Parisul este foarte frumos, are multe cladiri vechi deasupra carora pluteste un aer de romantism. Aleg mai tot timpul sa stau la hotelul Trianon, langa palatul Versailles, acolo unde gasesc mereu o priveliste de vis.

Care este cea mai exotica destinatie de vacanta aleasa pana acum si cum ti s-a parut?

Mi-a placut in Mauritius si in Bali. Imi doresc sa merg in Caraibe.

Nicaieri nu-i ca acasa. Spune-ne, ca turist, care sunt motivele pentru care merita sa vizitezi Constanta

Cand spun Constanta, spun acasa - avem o casa la Eforie, locul unde am copilarit. Imi place sa ma plimb pe strazile linistite si sa adulmec mirosul marii, in special primavara, atunci cand nu este multa lume. Ma intorc mereu cu drag pentru ca m-am nascut acolo si pentru ca prefer marea in locul muntelui.

Ce planuri de vacanta ai pentru vara aceasta?

Imi doresc sa ma odihnesc si voi pleca in Antalya, nu am mai fost acolo din 2003. Sigur imi voi lua si echipamentul de sport pentru ca se stie ca acolo se mananca muuuult:), voi face plaja si efectiv voi dormi!

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Adreea Banica turism, #Andreea Banica shopping, #Andreea Banica vacante , #vedete romanesti