Andreea Banica: Sunt mandra de sanii mei - Interviu

Luni, 24 Septembrie 2012, ora 12:28
7360 citiri
Andreea Banica: Sunt mandra de sanii mei - Interviu
Foto: andreeabanica.ro

Andreea Banica este una dintre cele mai frumoase femei din lumea mondena romaneasca, dar vrea sa arate si mai bine si se pregateste sa incepa cateva tratamente de regenerare faciala si tonifiere corporala.

Cu toate acestea, artista a declarat pentru Ziare.com ca este mandra de sanii sai, dar si de picioare, despre care spune ca lumea le-a admirat intotdeauna. Andreea se pregateste sa inceapa o serie de tratamente de infrumusetare la clinica doctorului Kasem Abu Bakr, cunoscut drept esteticianul Nicoletei Luciu.

Am mai vorbit cu Andreea Banica despre fiica sa Sofia, provocand-o sa se gandeasca daca ar lasa-o pe micuta sa isi faca implanturi mamare atunci cand va dori.

Ce tratamente urmeaza sa faceti? Ne puteti detalia?

Tratamentele pe care doctorul Kasem mi le-a propus sunt cele de regenerare faciala si tonifiere corporala. Aceste proceduri au ca scop obiectivele de mentinere si intinerire. Sunt convinsa ca vor fi de bun augur si veti vedea rezultatele imediat. De abia astept sa incep aceasta colaborare pentru ca il consider inainte de toate un doctor bine pregatit.

Esteticianul Nicoletei Luciu spune ce operatii trebuie sa isi faca vedetele - Interviu Ziare.com

Cat costa acestea?

Nu va pot divulga suma, pentru ca este strict confidentiala.

"Voi arata si mai bine decat acum"

De unde il stiti pe doctorul Kasem?

L-am cunoscut prin intermediul Nicoletei Luciu si recunosc ca am primit numai review-uri promitatoare si, de aceea, ma las pe mana lui. Sunt convinsa ca prin intermediul lui voi arata si mai bine decat acum. Datorez acest lucru fanilor si sustinatorilor mei.

Ce parere aveti despre operatiile estetice?

Sunt binevenite atunci cand ai nevoie! Deocamdata eu nu am simtit nevoia, dar daca voi face vreuna in viitor va voi spune. Am admirat intotdeauna femeile care au avut curajul sa-si faca operatii estetice, recunosc eu sunt fricoasa :)

V-ati gandit pe viitor la vreuna?

Este prematur pentru o astfel de decizie pentru ca tot timpul am avut grija de corpul meu si nu l-am "distrus". Incerc pe cat posibil sa respect un regim de viata echilibrat si sa nu abuzez.

"Mi s-a spus intotdeauna ca am picioare frumoase, asa ca am inceput sa le vad si eu"

Sunteti una dintre cele mai frumoase artiste din Romania. De ce parte a corpului va simtiti cel mai mandra?

Multumesc frumos! Mi s-a spus intotdeauna ca am picioare frumoase, asa ca am inceput sa le vad si eu:))). Pot sa spun ca sunt mandra de sanii mei despre care de multe ori s-a scris ca sunt cu implanturi:)). Inseamna ca stau bine la capitolul asta;) Iar ochii mei spun totul:)))).

Fiecare femeie apeleaza la mici trucuri pentru a arata cat mai bine. Ni le puteti impartasi pe ale dumneavoastra?

Atitudinea si siguranta de sine fac totul! Chiar daca nu esti cea mai frumoasa, cea mai sexi, conteaza atitudinea ta!

Nu sunt lucruri speciale pe care le fac, ci ca orice femeie apelez la machiaj pentru a fi mai frumoasa, am grija ce mananc, fac putin sport si atat! Conteaza, repet, atitudinea!

"Nu am sacrificat niciodata familia pentru cariera si invers"

Ce nu ati face niciodata de dragul carierei?

Cred ca am demonstrat de-a lungul timpului ca pot face fata si sunt pregatita pentru aceasta cariera pe care mi-am ales-o inca de mica. Am demonstrat ca am voce si sunt suficient de puternica pentru a-mi construi o cariera in acest domeniu.

Recunosc ca drumul nu a fost tot timpul usor, dar piedicile si dificultatile le-am trecut si am invatat din ele.

Nu am sacrificat niciodata familia pentru cariera si invers. Am gasit tot timpul echilibru intre cele doua si sunt printre putinele persoane publice ce pot recunoaste ca le imbina perfect. Nu a fost nevoie sa fac sacrificii pentru ca am demonstrat ca imi fac treaba cu seriozitate.

Daca Sofia ar vrea sa apeleze la un implant mamar inainte de 18 ani, i-ati permite?

Grea intrebare! Corpul trece prin modificari mari pana ajunge la un moment dat la maturizare si asa ii place lui sa fie. Nu am conceptii invechite, insa in acelasi timp vreau sa isi accepte corpul asa cum este si sa faca imbunatatiri atunci cand este cazul, sa nu se grabeasca. Sper ca voi avea intelegere din partea ei pentru ca ii voi fi la fel de buna prietena ca si mama.

Ce va place cel mai mult sa faceti impreuna cu fetita dumneavoastra?

Normal ca ne place sa ne jucam, sa ne prostim, sa ma cobor la mintea ei de 3 ani si 4 luni, sa fac ca toate alea prin casa:), sa cantam, sa dansam. Sofia este totul pentru mine si imi demonstreaza pe zi ce trece ca este un copil cuminte si foarte receptiv.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Andreea Banica sani, #Andreea Banica tratamente infrumusetare, #Andreea Banica tratamente tonifiere , #vedete romanesti