Andreea Berecleanu confirma despartirea de Andrei Zaharescu

Sambata, 07 Septembrie 2013, ora 09:31
12147 citiri
Andreea Berecleanu confirma despartirea de Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu a confirmat, vineri, la mai bine de o saptamana de la aparitia primelor speculatii pe aceasta tema, ca s-a despartit de sotul sau, Andrei Zaharescu, in prezent purtator de cuvant al Guvernului Ponta.

Intr-un comunicat de presa, prezentatoarea TV explica de ce nu a facut publica despartirea de partenerul de viata.

"O despartire nu se trambiteaza, cel mult se anunta, este o datorie pe care o am fata de oamenii care ne-au fost alaturi in acesti 15 ani si care s-au bucurat de momentele noastre fericite", spune Andreea Berecleanu.

Ea isi arata convingerea ca "Momente fericite vor mai fi alaturi de copiii nostri, insa am luat decizia despartirii noastre sufletesti. Vor ramane prietenia si respectul care au completat dragostea noastra in acesti ani".

Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au fost impreuna timp de 15 ani si au doi copii.

In finalul comunicatului, Andreea Berecleanu multumeste celor care au fost alaturi de ea in ultima perioada: "Va multumim pentru mesajele din ultima perioada, gandurile voastre calde ne-au fost sprijin si s-au intors cu generozitate pentru cei 20 de ani de cand va intram in case".

Comunicatul de presa vine la mai bine de o saptamana de la aparitia primelor zvonuri pe tema divortului dintre Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu.

Prezentatoarea TV s-a aratat initial revoltata si indignata de speculatiile privind motivul despartirii si amploarea pe care o luase subiectul in presa tabloida.

Andreea Berecleanu chiar a postat pe Facebook, in semn de protest, o poza in care este asezata pe un sezlong, fata ii este acoperita de o pereche de ochelari de soare, iar pe tricoul cu care este imbracata este imprimat chipul lui Marlon Brando in filmul "The Godfather", dar cu un nas de clovn.

"Life is a circus. It's not fair. When you're not there. At the fair...", este mesajul postat impreuna cu fotografia-protest.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Andreea Berecleanu divort, #Andrei Zaharescu divort , #vedete romanesti