Andreea Fried, despre reintoarcerea la TV si orasul natal: Imi lipsesc oamenii calmi si calzi Interviu

Vineri, 16 Ianuarie 2015, ora 07:50
4977 citiri
Andreea Fried, despre reintoarcerea la TV si orasul natal: Imi lipsesc oamenii calmi si calzi Interviu
Foto: Prima TV

Andreea Fried, care prezinta jurnalul principal de la Prima TV, Focus 18:00, s-a intors recent pe micul ecran, dupa o absenta de numai sase luni, motivata de aducerea pe lume a unui copil.

Ce s-a schimbat in viata ei odata cu marirea familiei, cum se impaca postura de mama cu zilele lungi de munca in televiziune si ce-ar face daca ar renunta la cariera din presa ne-a spus intr-un interviu Ziare.com.

Jurnalista, care locuieste in Bucuresti de mai multi ani, recunoaste ca o parte din suflet ii e la Cluj, acolo unde s-a nascut. Ne-a spus si ce ii lipseste cel mai mult de acolo.

Te-ai intors la munca recent, dupa ce ai devenit mama. Iti era dor de ceva anume?

Am revenit la serviciu dupa sase luni de absenta, cand Sasha, baiatul nostru, avea aproape cinci luni. Mi-au lipsit stirile si mi-au lipsit si colegii, desi m-au vizitat cat timp am fost in concediu.

Cum se impaca zilele lungi de munca in televiziune cu postura de mama? Copilul tau cu cine ramane?

Ne descurcam foarte bine. Cat timp sunt la serviciu, Sasha este pe maini bune. In cele cateva ore cat lipsesc de acasa, bunica si matusa au grija de el.

Faci parte dintre mamicile care "fac foamea" pentru a reveni la formele de dinainte de sarcina sau lasi lucrurile sa evolueze de la sine?

Nu. Nu am facut niciodata foamea si nu am de gand nici acum. Am revenit la greutatea pe care o aveam inainte sa raman insarcinata, asa ca, pentru moment, sunt multumita.

Ce simti ca s-a schimbat cel mai mult la tine, acum ca sunteti trei?

S-a schimbat totul. Dar viata noastra e si mai frumoasa acum. Cat despre mine, cred ca sunt putin posesiva si mult mai meticuloasa. Si ma emotionez foarte repede.

Ce fel de mama esti? Cum te-ai descrie in cateva cuvinte?

Cred ca sunt o mama echilibrata, chiar daca sunt putin posesiva. Sunt o mama care vrea sa le faca pe toate, nu prea imi place sa primesc ajutor.

Andreea Fried, despre divort, Bucuresti si nunta printului William - Interviu

Copilul tau cand va avea un frate sau o sora? Aveti planuri in acest sens?

Nu ne-am gandit, inca, la asta. Deocamdata ne bucuram de Sasha.

Declarai, la un moment dat, ca in orasul natal, Cluj, iti sunt toti prietenii si familia si ca "o parte din sufletul meu va ramane intotdeauna acolo". Ce-ti lipseste cel mai mult legat de Cluj?

Da, asa este. Imi lipsesc parintii mei in fiecare zi, dar vorbim zilnic la telefon, de cateva ori pe zi, chiar, si ne vedem des. Imi lipsesc oamenii calmi si calzi.

Cat timp te vezi lucrand in presa? Ai un plan B?

Deocamdata fac ce imi place, nu mi-am facut niciodata planuri. Daca nu as mai prezenta stiri, as putea sa ma intorc pe teren sau sa fac munca de redactie.

Ce alta meserie ai putea sa practici, fara sa simti ca ai face vreun sacrificiu?

Orice meserie care implica copii. Educatoare, spre exemplu.

Te vezi mamica full-time?

Sunt mama full-time! Pana sa ma intorc la serviciu, am stat zi si noapte cu Sasha. La fel se intampla si acum, cu exceptia celor cateva ore cat sunt la serviciu. Si este cel mai frumos si mai emotionant lucru.

Esti absolventa de Drept. Ai apucat sa practici meseria pentru care te-ai pregatit? Te vezi in postura de avocat?

Nu am apucat si nici nu ma vad in aceasta postura.

Iti lipseste ceva de pe vremea cand erai reporter?

Merg pe teren si acum, daca mi se cere, fac munca de redactie, deci totul e ca inainte. Plus prezentarea stirilor.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Andreea Fried intors Prima TV, #Andreea Fried copil, #Andreea Fried baiat, #Andreea Fried Focus , #vedete romanesti