Andreea Mantea: Daca mi-as da seama ca nu iubesc, as putea sa mor - Interviu

Vineri, 09 Martie 2012, ora 11:15
5967 citiri
Andreea Mantea: Daca mi-as da seama ca nu iubesc, as putea sa mor - Interviu
Foto: Kanal D

Andreea Mantea si-a inceput cariera ca model, insa acum a ajuns sa fie una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV.

Tanara a marturisit, in cadrul unui interviu acordat Ziare.com, ca daca intr-o zi, si-ar da seama ca nu iubeste, ar putea chiar sa moara.

Am discutat cu Andreea Mantea despre tabieturi, dar si despre secretul frumusetii sale.

Prezentatoarea Cancan TV ne-a mai spus ce calitati trebuie sa aiba barbatul ideal.

Cum a fost trecerea de la emisiuni de suflet - "Din Dragoste" sau "Nunta cu Surprize" - la cancanuri si picanterii mondene, adica la Cancan TV?

A fost o trecere lina, asta pentru ca si in emisiunea Cancan TV o sa gasesti si sensibilitate. Chiar si acele picanterii pe care noi le dezvaluim seara de seara contin si doze importante de emotie, sensibilitate. Tind sa cred ca show-ul pe care-l prezint alaturi de Adrian Artene are si o componenta emotionala, iar prezenta mea acolo sper ca dezvolta semnificativ aceasta latura.

Pe langa cele mentionate, ati mai prezentat cateva emisiuni, printre care "Noaptea Erorilor" si, acum, "Vizita cu surprize". De care dintre emisiuni va leaga cele mai frumoase amintiri?

Toate emisiunile pe care le-am prezentat m-au facut sa ma simt mandra. Sunt proiecte diferite, la care am lucrat cu echipe diverse. Nu as putea sa spun ca sunt legata mai mult de un show, toate inseamna enorm pentru mine.

Christian Sabbagh: Mereu am visat sa fiu un istoric al clipei - Interviu Ziare.com

Ce inseamna dragostea pentru Andreea Mantea?

Totul. Daca m-as trezi intr-o dimineata si mi-as da seama ca nu iubesc, ca nu simt dragostea pentru tot ce ma inconjoara - familie, prieteni, animale, flori etc. - as putea sa ma culc la loc, as putea sa mor.

Ce le-ati raspunde celor care insista asupra faptului ca formati un cuplu cu Liviu Varciu?

In momentul in care doi oameni sunt mai apropiati, intotdeauna trezesc astfel de controverse, chiar daca ei sunt doar prieteni si se inteleg foarte bine.

Aveti tabieturi?

In fiecare dimineata as vrea sa beau macar o gura de cafea.

Care este secretul frumusetii Andreei Mantea?

Nu sunt secrete mari, sunt lucruri cat se poate de normale. Nu am o alimentatie sanatoasa, nu ma odihnesc suficient, nu fac sport, nu fac nimic special, cred ca e putin noroc in faptul ca am un corp armonios. Folosesc tratamente cat se poate de naturale, iar mai nou am descoperit un centru de infrumusetare unde imi fac cateva proceduri care dau rezultate foarte bune.

Ernest, despre pitipoance si propunerea de a poza nud - Interviu Ziare.com

Folosesc lapte "Doina", crema de galbenele si tarate

Apelati la creme scumpe si sofisticate sau mai degraba la ceva natural si simplu?

In trecut am apelat la creme foarte scumpe, dar mi se pare o alegere proasta. Am cheltuit foarte multi bani pe niste produse care mi-au facut mai mult rau decat bine. Acum folosesc lapte "Doina", crema de galbenele, tarate, malai si ulei de masline, sunt cele mai bune.

Ati regretat vreo decizie pe care ati luat-o de cand sunteti persoana publica?

Au fost cateva decizii pe care le-am luat in pripa, ce-i drept, dar nu stiu daca neaparat le-am regretat. Am trait ulterior consecintele acelor decizii, dar nu le-am regretat.

Cele mai multe femei viseaza la o nunta la care sa participe cunoscutii si sa fie pusa la punct cum multa vreme inainte. Ati declarat ca vreti sa va casatoriti la Las Vegas. De ce aceasta alegere?

Nu am spus lucrul asta, mi-au fost intoarse putin vorbele. La momentul respectiv am fost intrebara ce as alege - o nunta la Las Vegas sau una clasica. Am raspuns ca mi-as dori sa fiu ceruta de nevasta la Las Vegas, dar nunta sa fie una normala, clasica, in tara. Pur si simplu, ziaristii au interpretat intr-un mod propriu declaratia mea.

Cum trebuie sa arate barbatul potrivit pentru Andreea Mantea? Ce calitati morale trebuie sa aiba?

Sa nu minta, in primul rand. Avem o viata atat de scurta incat mi se pare aberant sa ne ascundem dupa deget, sa mintim, sa pacalim intr-o relatie, cand am putea fi deschisi, sinceri, iar totul sa mearga de la sine. Nu pot sa suport minciuna! Cu siguranta, respectul si iubirea sunt la fel de importante.

Cea mai crunta minciuna pe care am trait-o mi-a fost spusa de Andrei Tirdea

Care a fost cea mai dura minciuna cu care a incercat cineva sa va pacaleasca?

Cea mai crunta minciuna pe care am trait-o mi-a fost spusa de Andrei Tirdea, care sustinea cu seninatate ca nu este insurat. Aceea a fost cea mai dura minciuna si am trait consecintele ei.

Intentionati sa va mai faceti vreo operatie estetica?

Am o singura interventie estetica, la sani. Nu stiu ce alta operatie as putea sa-mi fac pentru ca mi-e foarte frica de astfel de interventii. Mi se pare o mare prostie sa-ti faci ceva la fata, asa ca n-as interveni deloc in aceasta zona.

Andreea Mantea prezinta emisiunea Cancan TV impreuna cu Adrian Artene, de luni pana joi, la Kanal D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
#Andreea Mantea iubire, #Andreea Mantea Cancan Tv, #Andreea Mantea Kanal D, #Andreea Mantea operatii, #Andreea Mantea viata personala , #vedete romanesti
Comentarii
Poza ***UPSS***
***UPSS***
rank 5
Daca mi-as da seama ca nu iubesc, as putea sa mor...
Poza lool
lool
rank 5
E plina de inteligenta .