Asa Da, asa Nu - Tabu in moda cu designerul Maria Simion: Ii atarna burta peste elasticul chilotului!

Vineri, 19 Septembrie 2014, ora 13:50
9341 citiri
Asa Da, asa Nu - Tabu in moda cu designerul Maria Simion: Ii atarna burta peste elasticul chilotului!
Foto: Arhiva personala

Media Music Awards a strans, la Sibiu, joi seara, toata spuma vedetelor autohtone, unele mai bine imbracate, altele stangace.

Ce au purtat vedetele la Media Music Awards (Galerie foto)

Un ochi de specialist, cum este cel al designerului Maria Simion, prezentator al emisiunii "Wonder life", de la Antena Stars, a vazut dincolo de voaluri, matasuri si sclipici, dand verdictul: Corina Bud a fost cel mai bun exemplu la categoria "Asa Nu", unde se lupta "la cutie" cu Adda, in timp ce Sore si Elena Gheorghe au reusit sa exceleze, incadrandu-se cu brio la categoria "Asa Da".

Corina Bud

"Sunt cel putin oripilata de aceasta aparitie; nici nu stiu unde sa o incadrez. Imi place Corina, dar de aceasta data aparitia ei este un dezastru!", apreciaza designerul Maria Simion.

"Nu o ajuta nici fizicul sa poarta acei chiloti. Sa fim seriosi, ii atarna burta peste elasticul chilotului. Chiar nu inteleg de ce a optat pentru aceasta lenjerie, stim cu totii ca poate mult mai mult si mult mai original de atat.", a declarat designerul pentru Ziare.com.

Sore

Cu totul altfel stau lucrurile in cazul lui Sore. "Imi place rochia si este o aparitie de covor rosu, un look destul de lejer si natural, cu detalii frumoase si frumos marcate", afirma Maria Simion.

Tabu in moda cu designerul Maria Simion: Asa Da, asa Nu, la Premiile Gopo (Galerie foto)

Oana Radu

"Pentru cateva secunde am avut impresia ca o vad pe Adele. Ei bine, nu! Este vorba de Oana, care se pare ca este intr-o lipsa acuta de inspiratie si a copiat la indigo tinuta si coafura celebrei interprete.

Coafura, makeup... si chiar daca a slabit ceva kilograme, tot e mult sa porti paiete", afirma creatoarea de moda, mentionand ca in acest caz originalitatea lipseste cu desavarsire.

Elena Gheorghe

Diametral opus e efectul dat de tinuta aleasa de cantareata Elena Gheorghe. "Frumoasa aparitia Elenei. Rochia ii pune in evidenta silueta, spatele gol este extrem de sexy si feminin, coafura retro este inca in mare trend. Asadar, doar de bine, Elena!", este concluzia in cazul acesteia.

Asa Da, asa Nu - Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: Nu mai pot cu acesti colanti sintetici!

Amna

"Pentru o proaspata mamica, arata excelent. Rochia este una de ceremonie, eleganta, care nu descopera foarte multa piele, dar care pastreaza nota de ceremonie. Talia este marcata corect, avem si un decolteu frumos... Parca, totusi, coafura este putin nepotrivita pentru aceasta tinuta", afirma designerul la adresa cantaretei care a nascut acum putina vreme.

(Amna, foto stanga; Adda, foto dreapta)

Adda

Cantareata Adda a reusit sa fie un dezastru pe covorul rosu. "Nu stiu cine o consiliaza, dar sper ca nimeni; doar asa se poate explica aceasta aparitie total neadecvata.

O banala rochie de zi, un make up aproape inexistent, o coada parca facuta in graba, in masina... Nici sandalele nu sunt ce trebuie... Vorbim despre un eveniment de covor rosu. Adda, ai nevoie urgenta de stilist", conchide designerul Maria Simion.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ii atarna burta peste elasticul chilotului, #vedete tinute Media Music Awards 2014, #vedete tinute covor rosu MMA 2014, #Maria Simion designer vedete , #vedete romanesti